שאלה

T a l 1 2 3 4

New member
שאלה

שלום. את השאלה הבאה כתבתי בפורום השכן 'מה גברים רוצים', אשמח לדעת את דעתכן בנושא. שלום. אני חדשה כאן, רק עכשיו נודע לי על הפורום הזה, אתכם הסליחה. בעקבות שיחה שקיימתי עם ידיד שלי הוא המליץ לי לפנות אליכם לקבל תשובה, לנסות להבין איך הראש שלכם עובד. אתמול שמעתי יציאה של החבר שלי לשעבר שאמר שהוא העדיף לשכב איתי במסגרת טיול בחו"ל כי הוא מעדיף זונה שהוא מכיר מאשר זונה מקומית. אני, כמובן, אחרי ששמעתי את זה כל הפיוזים שלי נשרפו וגם נכון לרגע זה, קרוב לעשרים וארבע שעות אחרי, כשאני נזכרת בזה העצבים שלי עולים לרמות מאד מאד מסוכנות. ולעומת זאת, הידיד שלי טוען שזו שפה וולגרית של גברים מסויימים ושאני לא צריכה לקחת את זה אישית אלא לחשוב על זה כעל יציאה מטומטמת מאד של האקס. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

Vdrums

New member
הוא אקס, וכנראה לא לחינם.

מה את סופרת אותו? למה את צריכה לבזבז אנרגיות עם הטיפשות שלו? תחייכי. ותאכלי קיווי.

duduamar

New member
תשובה של גבר גבר.

אמנם יש לנו הגברים בינינו לבין עצמנו שפה מאוד וולגרית לפעמים, אבל לא כזו. זה באמת משפט מוגזם, ואפילו דוחה. אין לך מה לחפש עם אחד כזה.

b e n k i d

New member
אני לא קשור לפה אבל

בכל זאת רציתי להגיב על זה... אממ אז ככה: החבר שלך יצא ביצאה מצחיקה (לדעתי) אבל אם הוא אמר את זה לך אז האבל לא מהעולם הזה לא כל הגברים כאלה... אני למשל לא הייתי אומר את זה! (ואני גבר)

לא ברורה לי השאלה

כן הידיד שלך צודק, את לא צריכה לקחת את זה אישית, ה- X כנראה אידיוט עם תעודות. אבל זה לא אומר שאסור לך להתעצבן , גם הפיוזים שלי היו נישרפים אם מישהו היה אומר את זה עלי

odeliaremos

New member
יופי ממי לפחות את חסרה לו במיטה

ממי ,הרי את יודעת טוב שהם כל כך טיפשים שלא יודעים אפילו לבטא את עצמם את צריכה לרחם עליו שבמצבו בלעדייך הוא צריך לכת לזונה כי אין מי שתעשה איתו חינם ודבר שני אני במקומך היתיי אומרת לו יופי לפחות בדבר אחד אנחנו דומים אני מאמנת עליי ךואת הביצועים האמיתיים שומרת לגבר לא לידון שמפחד המצל שלו במחשבה שני,ה אין עליי מזומן אתה רוצה צק' דחוי תאמיני לי את תסתמי לו את הפה ככה שהוא שבוע לא יכול לדבר ואל תיתני לו יותר כלום, ממש לא מגיע לו שילך לחפש מישהי ברמה שלו במקרה הזה הוא צריך לכתוב בדרישה המקצועית ובהשכלה שלה זונה כי רק לכאלו הוא יכול להתחבר. קומי תמשיכי הלאה ואל תיתני לאידיוט הזה את התענוג שנעלבת תמיד אב לתמיד תזכרי לא משנה מה אומרים אחותי משנה רק מי אומר תסכתי למי עומד מולך ואומר לך את המילי םהאלו אני בטוחה שאח"כ לא תעלבי אלא תרחמי עליו.

בזוז

New member
אני מצטרפת לנאמר

גם אם הדבר נאמר בהומור - זה לא מצחיק!! ומאחורי כל "בדיחה" שכזו יש גרעין של אמת. מעיד על כמה היית חשובה לו, או שהוא רוצה להציג זאת כך כי הוא עכשיו X. לא שווה את האנרגיה השלילית והעצבים. שילך - ולא יזדיין (כי ללכת להזדיין, בעיני זו ברכה)

דעתי בנושא

הוא אמר שהוא מעדיף מקומית , על פני אחת שהיא לא . מה שאומר , שאם הוא רואה בנשים/בנות/נקבות .. - זונות , הוא מתחייס לנקבות כאל רכוש . ה שאומר , שאם אתם לא ביחד עכשיו , מה טוב .. זה שאת נשארת איתו בקשר , מה רע .. ורע לא חסר היום. לדעתי בחורים כאלה , שמתייחסים לאנשים ולבנות בבפרט כאל חפץ רכוש/אובייקט מיני , לא שווים לא את היחס שלך , ולא של אחרים.

אממממממ

בעקרון, את אמורה לדעת אם זה הייתה יציאה וולגרית ותו לא כי את מכירה את הבחור. באם את מקבלת יציאות כאלה בחיוך או לאו, זו כבר שאלה אחרת, שאני מאמינה שגם לאקס שלך יש מושג לגביה. בכל אופן, כמו שסבתא שלי הייתה אומרת - אל תתעצבני, תתנקמי!
באמת, זה לא שווה את העצבים.

catmike

New member
הוא חמור

אני לא יודע מה היה ביניכם ולמה נפרדתם אבל בכל זאת, יש דבר כזה שנקרה "כבוד בן אדם", והוא היה צריך לתת לך כבוד הזה. יש אנשים כאלא

rch

New member
זה סתמי לחלוטין

אני לא מבין אותך. ומה עושה אותו לטוב יותר ממך? נהנת לשכב איתו? זהו סוף הסיפור. לקחת ממנו כסף??? עוד סוף הסיפור מה הבעיה שלכן בנות להבין שסקס הוא למטרת שני דברים בלבד. רוויה ו\או הנאה. ושיקרא לך זונה וגם בת זונה. מה את מתייחסת למילים כאלה רדודות? והוא לא שכב איתך? אז מה זה עושה אותו לג'יגולו? אני אישית מעריך ואף קרוב למעריץ. נשים הפתוחות במיניות שלהן. ואם הן רוצות אז הן עושות. פשוט אמיתיות. כל הגברים "העתיקים" האלה עדיין מאמינים שנשים צריכות להיות צנועות (במושגים שלהם כמובן). BS אחד גדול. תזייני כל מה שזז ובא לך עליו. תיהני ממה שאת רוצה ותפסיקי לחשוב על תגובת החברה.כי את הלגיטימציה של את בתור זונה רק את נותנת. אם תתייחסי אל זה כמו גברים. תביני שאת פשוט עוד אחת שמסיגה כל מה שהיא רוצה. כל הכבוד היישר כוח.

למעלה