שאלה

cool miki

New member
שאלה

יש לי יובש בשפתיים, יובש ממש רציני... מה אפשר לעשות??
תודה!

iditush11

New member
יש מס' פתרונות ליובש בשפתיים

דבר ראשון - להשתדל לא ללקק את השפתיים כי ליקוק רק מגביר את היובש והסדקים שנלווים לכך. פתרון טעים - למרוח דבש, או להשתמש במשחות טבעיות שמכילות פרופוליס, שמן עץ התה וויטמין B אפשר לקנות משחות מהסוג הזה בכל חנויות טבע ובתי מרקחת הומאופתיים. גם שפתונים נגד יובש כמו הלבלו או בליסטקס שנמכרים בסופר=פארמים גם טובים. בהצלחה

Negyot

New member
עוד 2 פתרונות..

חמאת שיאה היא מעולה מעולה מעולה ליובש בשפתיים, כמו גם בכל מקום אחר (בבתי טבע יש) וגם שמן דקלים כנ"ל. והכי טוב - לחמם אותם מעט ולערבב יחד שיאה עם דקלים. פשוט עוזר פלאים!

עלעל1

New member
בקשר לחמאת שיאה לשפתיים

אפשר לקבל שם של המוצר? או מקום של חנות כזאת באיזור פתח תקווה, רמת גן והסביבה?? לי יש חמאת שיאה מ'סבון של פעם' היא באה כגוש מלבני כזה וגם מיועדת לאיזורים יבשים (אני משתמשת בעיקר לעקב הרגל). אבל המוכרת בחנות אמרה לי שממש לא למרוח אותה על השפתיים!! אז אני מניחה שלשפתיים יש משהו עדין ומתאים יותר וממש מעוניינת לרכוש. תודה מראש.

SgOliT

New member
תמיד חשבתי שליקוק שפתיים עוזר...

טוב אז כנראה שטעיתי :/ אני דיי עושה את זה הרבה, עכשיו אני יתחיל להיגמל :/

iditush11

New member
אז זהו שלא, ליקוק השפתיים רק מחמיר

יותר את המצב כי ברוק שלנו יש אנזים כלשהו שמייבש יותר את השפתיים, ויכול להיות שברגע הראשוני שאתה מלקק את השפתיים זה נותן תחושה של הקלה בסופו של דבר זה רק גורם לשפתיים להתייבש ולהסדק עוד יותר.

מורגי

New member
וכמובן...

וזלין. חזרתי אתמול מטיול שנתי, וכל השכבה שלי בלי יוצא מן הכלל חזרה עם יובש בשפתיים. רק אני לא

למעלה