שאלה

frikin shin

New member
שאלה

מי עושה את הבס בunder the bridge ? והאם יש מישהו בפורום שרוצה להיפטר מהגיטרה שלו ולהביא לי אותה במתנה יחד עם כסף לשיעורים ללימוד גיטרה\בס?

frikin shin

New member
../images/Emo12.gif

אני חולה על הקטע בס הזה
. כל פעם שאני שומעת אותו אני מקשיבה טוב לבסים ומגבירה את השמיעה של הבסים ומדמיינת שאני אי פעם אנגן בבס את הקטע הזה
אשליות...

Nofar RHCP

New member
למה אשליות...

גם אני חשבתי ככה על נגינה בגיטרה.. והנה היום אני יודעת לנגן מלא שירים של רד הוט ואני אפילו לא לומדת עם מורה... תלמדי ותצליחי...!!!

:)

כן יש תקווה :) אני התחלתי לפני חודש, וזה פאקינג קשה :) אבל אם את מוכנה להקריב קורבן בשביל הגיטרה זה יצליח (את הסבלנות, הזמן ועור האצבעות שלך) בהצלחה :)

frikin shin

New member
כי אני לא יכולה לנגן על גיטרה:(

אני כבר הרבה זמן רוצה לנגן בגיטרה אבל אני לא יכולה מסיבה אחת עיקרית: כסף. אני גם רוקדת ואני לא יכולה גם לרקוד וגם ללמוד גיטרה כי זה עולה יותר מדי כסף.. אז ההורים שלי אמרו לי שאני או ארקוד או אנגן בגיטרה. אני רוקדת בנתיים אבל עד היום אני עדיין חושבת אם כדי לי להמשיך? זה בטח נשמע מפגר אבל מוזיקה זה חלק מאוד גדול מהחיים שלי וכל פעם שאני שומעת שיר אני לא ממש מקשיבה רק למילים שלו אלא גם למוזיקה של כל "כלי נגינה" ואני מאוד רוצה לנגן בגיטרה אבל פשוט לא יכולה, אלא אם אני אוותר על הריקוד. בכל מקרה, החלטתי שאני אעשה שיעור ניסיון בגיטרה ואז אחליט מה לבחור אבל אני פשוט לא יכולה לנטוש את הריקוד סתם ככה... אני ממש לא יודעת מה לעשות??? סליחה על ההודעה הארוכה ולא קשורה...

Latisia

New member
איך?!

אני התחלתי ללמוד לבד עם ספר ללמוד נגינה על גיטרה לפני 4 חודשים וקצת. לפני איזה חודש סיימתי ללמוד את כול הספר הזה אין לי לאן להתקדם יותר וכול מה שלימדו בספר הזה זה רק אקורדים ופריטות אפילו לקרוא טאבים בצורה נורמלית אין שם:/ אבל למזלי אבא שלי נתן לי את האוקי להתחיל ללמוד עם מורה עכשו נותר רק לחפש מורה :)

frikin shin

New member
אבל אין לי גיטרה...

ואם אין לי כסף לשיעורי גיטרה אז גם לגיטרה אין
... אבל תודה על התמיכה

lollapalooza

New member
אז חוסכים/ עובדים.

אני חושבת שאם זה מספיק חשוב לך ואת אמת רוצה את זה, את תהיי מוכנה להשקיע. ככה זה יהיה גם יותר משמעותי בשבילך, שזה משהו שהשגת בכוחות עצמך.

frikin shin

New member
אני עושה בבייביסיטר...

אבל אני לא יכולה יותר מפעם בשבוע כי אני רוקדת בנתיים 3 פעמים בשבוע... אני חושבת שאני אנסה כמה שיעורים בסטודיו גיטר (מישהו לומד שם? דרך אגב..) ואז אני כבר אראה מה אני אעשה...

frikin shin

New member
חוץ מזה, יש לי כסף משלי

+הכסף מהבייביסיטר אבל ייקח לי לא מעט שנים כדי שאני אשיג כסף שיספיק לי לשנה שלמה של לימוד בגיטרה.. אבל בכל מקרה, המון תודה על התמיכה

מוצארט

New member
ועל זה כבר אפשר להתווכח

אבל ניחא. אני למדתי עם מורה, עד שהבנתי שהוא גורם לי יותר נזק מאשר תועלת. חשוב שזה יהיה מורה טוב.

Bassיסט

New member
אני מנג את השיר הזה...

בבס ואכן זה אחלה של שיר ואחלה של בס יש שם בעיקר בקטע האחרון שאמא של אנטוני שרה (ניראה לי שזה אמא שלו)... אבל הליין של הבס שאני הכי אוהב זה ב-3 שירים שהם: Aound The World Higher Ground Airplain או אויך שלא כותבים את זה... הבס באנגר דה ברידג' יחסית דיי קל...

C H U C K E R

New member
אם מישהו מאזור השרון רוצה יש לי

חוברת של מוזר מילק לגיטרה אבל אין לי מה לעשות איתה כי אני בסיסט אז תשלחו מסר או משו תנגנו קצת תצלמו ותחזירו זה בכל זאת חוברת במחיר מציאה 25 שקל בגלל קרע בחלק האחורי וכן אני עדיין פה פשוט אני כבר לא כותב כל כך

למעלה