שאלה

q kamber

New member
שאלה

מישהו ראה-המכשפה מבלייר? מה קורה שם בסוף ,רואים אחד תלוי? ואז הצלמת נופלת?מה נייה איתם מישהו יכול להבסביר?

../images/Emo66.gifואי, כמה זמן לא ראיתי את זה.

לפי מה שזכור לי לא רואים במפורש מה קרה לבחור שנעלם כמה ימים לפני אבל לפי התגובה של החברים שלו אפשר להבין שמשהו נורא ואיום קרה לו וגם להם אחר כך...

זיקי

New member
הסבר

הרי הסיפור אומר שהמכשפה לוקחת זוגות זוגות ממש כמו נוח והתיבה.. לא סתם חחחח היא הורגת שניים במקביל, כאשר אחד עומד בפינה ומסתכל על הקיר בזמן שהיא הורגת את הבן אדם השני... אז הסיום הגאוני הזה, מראה את המצלמה של הבחורה שמצלמת את הבחור שעומד בפינה ומסתכל על הקיר, ומן הסתם לפי הסיפור מי שאמור להרצח היא בעצם הבחורה - ואכן... נופלת המצלמה... יאבהההה ג א ו נ י !!! אני תמיד מצטמרר בקטע הזה :)

אנזימים

New member
....../images/Emo58.gif....

הראשון שנעלם מת..המכשפה שלחה לשאר את הלב שלו (אם זכור לי טוב..) בז'קט שלו. אח"כ נשארו הבחור והבחורה עד שהם נכנסו לבית ההוא, שם הבחור נעלם עד שהבחורה רואה אותו עם פנים לכיוון הקיר (עפ"י הסיפור בסרט הילדים פונים עם הפנים לקיר לפני שהם מתים..משמע-הוא הולך למות..) ובפעם האחרונה שרואים את הבחורה, היא נופלת עם המצלמה ולא יודעים מה קרה לה, אבל מכיוון ש"מצאו" את המצלמות ומשדרים לנו את התוכן שלהן, אנחנו אמורים להסיק שהיא מתה... אבל לא ראיתי את הסרט שנים אז אל תבנה עליי..

NiKi†a

New member
לא ממש נכון.

חצי
. לא שלחו להם את הלב שלו, אלא את האצבע..מכיון שבכל החלק האחרון שומעים את החבר שנעלם צורח, ועובדה שהם כן הולכים לחפש אותו כי הם יודעים שהוא לא מת.

../images/Emo66.gifאממ...

לפי מה שזכור לי כן שלחו להם לב. הם הלכו לחפש אותו כי הם לא רצו להאמין שהוא מת...

milkshakit

New member
מה?! ../images/Emo58.gif ../images/Emo85.gif

הראו בפירוש לב! או איזה חלק אחר מהגוף! אבל אצבע? מה פתאום!

NiKi†a

New member
../images/Emo58.gif

איזה לב?!! זה לא היה לב בטוח. איך שמעו אותו צועק כל היום? אם זה היה לב הוא כביכול היה מת, אבל הוא לא.

אנזימים

New member
חחחחחחחחחחח

"צועק כל היום" איזה נודניק, נו באמת..
עכשיו אני באמת נזכרת שהוא צעק שם כל הזמן

למעלה