שאלה

מ ר ו

New member
שאלה

שאלה ראשונה בפורום, איזה התרגשות!!!
טוב, אז זו השאלה שלי: כשהלכתי לתל השומר (לצו ראשון ולחתום על בקשת מתנדבים), חיילת מאוד נחמדה שקוראים לה נעמה (אחראית מתנדבים, או אחת מ...) שאלה אותי איזה תפקיד אני רוצה, ואני אמרתי טכנאית בגל"צ/גלגל"צ. זה היה לפני חודשיים. הבעיה היא שעכשיו אני לא כל כך רוצה לשרת שם, בעיקר בגלל הנגישות (למי שלא יודע, אני בכיסא גלגלים), ובגלל שיהיה לי הרבה יותר קל להגיע לקריה מאשר ליפו כל יום. אז מה לעשות?? להתקשר לנעמה להסביר לה שאני רוצה משהו אחר, או שממילא אף אחד לא ממש ישים על מה שביקשתי אז???? תודה רבה!!

Dizen

New member
מנסה לתת תשובה

כן. להתקשר לנעמה ולהגיד שאת רוצה משהו אחר. ברור שישימו על מה שאת מבקשת
ואם לא ישימו, תגרמי להם להתייחס. המפתח להצלחה בכל העסק הזה הוא התמדה, עקשנות והמון המון רצון
מה גם, שהם די נוטים להתחשב בבקשות שיבוץ של מתנדבים גם ככה, אז זה פועל לטובתך. בקיצור, תתקשרי
מה פתאום יפו?

tty2

New member
תתקשרי

ובהקדם!! המשחק הגדול של הצבא, תוכנית הריאליטי הגדולה של אכ"א עומדת להתחיל, עכשיו זה הזמן להשפיע (ולצערי, לא מספיק לשלוח SMS)

tty2

New member
אופסס שכחתי...

המשחק הוא "דיוני אכ"א לתקנים וכ"א"

TRANSFER

New member
בהחלט תתקשרי

העצה שלי להתקשר לגל"צ, אולי יש דרכי גישה נוחים לנכים לבניין שאת לא יודעת. האם בניין של גלגל"צ נמצא באותו בניין של גל"צ? למה אני שואל את זה? כי לא מזמן הייתה בטלוויזיה כתבה על הפלייליסט בגלגל"צ וראיתי שהייתה שם מישהי בכיסא גלגלים. לכן כמו שאמרתי אני מציע לך קודם להתקשר לגל"צ ולשאול האם יש דרכי גישה לנכים. בהצלחה.

הצדק עימך../images/Emo70.gif

תתקשרי לברר לפני שאת מסיקה מסקנות ומוותרת בכזאת קלות על חלום... אל תפסיקי לחלום

מעיין©

New member
בטח שתתקשרי../images/Emo13.gif

תשאלי אותה קודם כל אם יש דרכי גישה לכסא גלגלים . ואם את משנה את דעתך- תגידי לה משהו אחר שאת רוצה כדי שלא ישבצו אותך בתפקיד שבכלל לא מעניים אותך

תתקשרי למדור פרט

תדברי עם נעמה ותבהירי את העניין. מנסיוני בועדת מתנדבים מוודאים שהתפקיד שכתוב להם במחשב הוא אכן מה שאת רוצה. ככה שגם אם במקרה את מדברת עם נעמה והיא מפשלת (מה שלא אמור לקרות) ולא מוחקת את התפקיד מרשימת העדיפויות שלך, יש עוד מקום לשינויים בועדת מתנדבים שתערך לך בקרפר תה"ש.

למעלה