שאלה...

ozaritali

New member
שאלה...

איפה אוכל למצא כתבות או סיכומי דמות כמו באתר במסגרת "תושבי העיר" על שחקנים שאין באתר?? ושאלה נוספת מה נותנת לי ההצטרפות למועדון של צח'מ בחו'ל???

אור2221

New member
ההצטרפות (+ תמונת הקאסט השנתית)

נותנת לך את תמונת הקאסט השנתית (שקיבלתי מחברה אז אני מצרפת), שני גליונות של NEWSLETTER - שזה בעיקרון ראיונות עם השחקנים, תמונות וכדומה - זה לא רע. אבל בעיקר - הנחה יפה וקדימות במפגש המעריצים של הסדרה - שכמובן מתרחש בארצות הברית - ההנחה מתגמדת לעומת המחיר שישראלי צריך לשלם לטיסה כזאת. דרך אגב, אם למישהו יש כסף לבזבז, ההרשמה למפגש המעריצים של קייץ 2005 החלה. אני מוותרת השנה, אני לא יכולה להרשות את זה לעצמי בתור סטודנטית.

יוליקה

Member
מנהל
מי זאת שעומדת לשמאלו של ג'ון

חזרתי מניו יורק ביום ששי בבוקר. ראיתי את ניו יורק לקראת הקריסמס המראה הכי מרהיב שראיתי - הם יודעים לחגוג!

אור2221

New member
ספוילר גדול

אשתו החדשה, גלוריה - אמא של מייקל בולדויין וקווין. ג'ון לא יודע שהיא אמא שלהם, ואשלי לא סובלת אותה (מה שגורם לי להיות מעריצה אוטומטית!).

אור2221

New member
בריטני (קאסטינג/ליהוק ספוילר)

שביעית מימין שורה אחרונה. ראול וריאנה כבר לא בסידרה.

תמונת קאסט שנתית שווה פתיחת

שרשור מיוחד, למה את מתקמצנת אור
ולממצאי התמונה: ______________ כ"כ הרבה דברים שליליים שלא יודע ממה להתחיל. נשבע לכם שלא זיהיתי את ג'יל. לקח לי ממש 2 דקות עד שקלטתי שזו היא! א-מא
ונכון שאשתו של ג'ון היא עלמה זק, שמתם לב
מה קתרין עשתה בשיער? זה קצת מצעיר אותה. או שאולי אני חושב ככה כי אני רואה אותה מרחוק
מה זה הג'ק הזה סטייל מאפיה
בראדלי השמין חבל"ז
ואסתר מציצה שם בלי סינר ומפית
דיו, היידה
גם לין עם החיוך שלה נראית כזאת פאתטית... אוליביה יצאה יפה לשם שינוי... גם דרו כמובן, אבל לזה אנחנו רגילים.. מי זאת הנמושה ליד אוליביה? (ולא התכוונתי לדיאן, אלא לגיבן מנוטרדאם) חבל שלילי לא קיבלה את הגנים שלה, כונפה שכמותה... איך קאסי צמחה לגובה, וניק מנסה לחקות את ברנדון וולש
ניל בתמונה הזאת קצת מזכיר לי את טוני שהיה פעם ב"יפים"... וורטון - העוזי כהן של הצעירים
ויקטור כרגיל חייב להיות במרכז. אפילו בתמונה. לורן יצאה הכי מהממת מכולם. ציונים לשבח גם לשאר הנשים: פיליס, אשלי ושרון. ניקי יצאה פחות טוב...

ניקי, אשלי ושרון נראות ממש טוב...

וגם מקנזי למרות שאני מעדיפה אותה בשיער ארוך... אני בכלל לא זיהיתי אותה עד ששחר אמר לי שזאת היא. אגב, שחר שם את התמונה הזאת בגלריה לא מזמן וגם הספקנו לדסקס עליה... רואים שאתם לא מקשיבים בשיעור !!!

יא

גם אני לא זיהיתי!! אני מסתכל על זאתי שליד אסתר ואומר לעצמי "כנראה מישהי חדשה שאני לא מכיר" ועכשיו נפל האסימון... זאת אכן מקנזי איזה קטע... מה ש-4 שנים יכולות לעשות...

שמיצית

New member
זו שליד ג'ון זו לא ואל יואינג?

או שהיא סתם דומיה לה מרחוק?
או שאולי יש לי קבעון מוזר לנוטס לנדינג....

כן, זאת ואלין יואינג מ"נוטס לנדינג"

רדי עוד קצת למטה כי לא היה לי מקום בכותרת לסמן-
והיא תשחק את אימו של מייקל בולדווין... אבל בימים אלה בארה"ב היא גם הספיקה לעזוב וכבר מצאו לה מחליפה... היית מאמינה שרצו בהתחלה להחליף אותה בשחקנית המהממת דונה מילס?! שהיא לא אחרת מאבי יואינג גם כן מ"נוטס לנדינג" האגדית...

Dawn12

New member
לא החליפו אותה ../images/Emo58.gif

אני מתחיל לחשוב שאת לא מבקרת מספיק באתר
כמו שזה נראה כרגע היא וההפקה הסכימו שהיא תמשיך בתפקיד.

מה??? רק אתמול ביקרתי שם...

ואני כמעט בטוחה שזה מה שקראתי... לא נורא, אני שמחה שטעיתי כי אני ממש אוהבת אותה !!!

שמיצית

New member
יווו, תודה הרמוני../images/Emo24.gif

אגב, זה המקום להתנצל על היעדרותי מהמתיחה ... הייתי חולה בשבוע האחרון ולא יכלתי לזוז... בכל אופן, איפה דונה מילס באמת? איך אהבתי אותה... חבל שלא מ שדרים שוב את נוטס... וגם את ואל אני אוהבת, כמובן...

python 4

New member
דונה מילס..

הייתי מאוהב בה בזמן שידור הסדרה. מאז אפשר לראות אותה בכל מיני מיני סדרות סטייל הולמארק. מיותר לציין שהכי אהבתי אותה בתפקיד אבי יואינג-סאמנר-ואני כבר לא זוכר מה עוד. מרשעת כהלכתה!

אבי פיירגייט-קניגהם-יואינג-סאמנר...

ובטח עוד פספסתי אחד בדרך !!! מ ת ה ע ל י ה ! ! ! ה-ביץ' הקלאסית של כל הזמנים , היא שמה את כל הג'יל, דיאן וכן גם את כל הפיליסיות בכיס הקטנטן... רק מי שצפה בסדרה יודע על מה אני מדברת... האשה פשוט אגדה מהלכת... בד"כ אני לא אוהבת את הרעות בסדרה, אבל את זאת אי אפשר שלא לאהוב! + היא גם שיחקה בכמה פרקים ב"מלרוז פלייס" בתפקיד אמה של ג'ין.

Dawn12

New member
אני מסכים

תמונה כזאת שווה פתיחת שרשור - וזאת תמונה באיכות יותר טובה ממה ששמתי בגלריות. אור, יש לי רשות לצרף אותה?
כמעט כולם יצאו יפה בתמונה הזאת - והכי חשוב - צעירים. תסתכלו על פול, ג'ינה, ג'ון - יש אנשים שמגיעים לגיל מסויים ומפסיקים להזדקן כנראה. או שזה רק ככה באופרות סבון.
פיליס ושרון עוצרות נשימה...
אבל לורן היא אכן הכוכבת כאן אני חושב. הבחורה פשוט נראית טוב יותר ויותר ככל שעוברות השנים. זאת כבר תופעה!

python 4

New member
אשלי נראית מהמם!

אבל תגידו - זה שעומד לפני אסתר - זה נייט?

למעלה