שאלה

• פותח הנושא bsb1
  • פורסם בתאריך

bsb1

New member
שאלה

ב3 ימי טירונות של המתנדבים כל יום חוזרים הביתה?!

עוזאבי

New member
זה תלוי

באיפה אתה גר ואם אתה רוצה להישאר.. יענו אם אתה גר באילת מן הסתם תשאר לישון שם..

תלוי מאיפה אתה...

השמועות אומרות שמי שגר צפונית לחיפה ודרומית לבאר שבע נשאר ללון, כל השאר חוזרים הבייתה כל יום.

black_magic

New member
אם אתה רוצה, כן

אבל ליתר הבטחון תביא ליום הראשון תיק ל4 ימים.. זה לגמרי תלוי במכסת המיקום.. אבל בעיקרון אם אתה רוצה לחזור הביתה אתה יכול, העיקר שתגיע ב8 בבוקר למסדר כל יום ויום ואל תאחר ב5 דקות (כמו שאני עשיתי) כדי שלא ירתקו אותך (בעעע..)

מעיין©

New member
ירתקו...../images/Emo3.gif

נתנו לך עשר דקות ביציאה

LordNor

New member
וואלה...אני זוכר פדיחה מהקורס...

נמנמתי לי באיזה הפסקת צהריים במגורים ולא שמתי לב לשעת ההתייצבות למטה, החבר'ה באים בריצה להעיר אותי, אני מגיע קצת "שיכור" (אתם יודעים) למסדר וכבר חוטף על הראש "איפה היית לעזאל?", "יש לך שעה ביציאה ביום שישי!" לאאאאאאאאאאאא....

המרחפת

New member
רק שעה?

אני חושבת שהיה שבוע שצברתי לי שעתיים וחצי ביציאה. או יותר

כולה ה"טירונות" היא 4 ימים..

ממש מוכשרים אתם. אבל לכל מי שאיתי בבטירונות בהבטחה - אתם תראו שאני יאחר, אין לי שליטה על זה חחחח מעכשיו אני מדמיין את הריתוק שאני יקבל. ו...שאלה חשובה!!!! מגיעים בשעה 8 ומתי משתחררים לבית?!!?!?!?!?!?!

tty2

New member
לא מדוייק....

אצלי בטירונות למשל, זמן ההגעה היה 8:30 למי שגר קרוב ו-9:30 למי שגר רחוק, ובכל מקרה גם מי שהגיע ב8:30, חיכה עד שהמאחרים יגיעו.... כך שזה לא ממש שינה וגם אף אחד לא ממש ראה מתי הגענו לבסיס.... לגבי השחרור הבייתה, אצלי הוא היה ב-17:30 כמו שעון...

המרחפת

New member
מוכשרים?

יכול להיות. בכל מקרה, גם הוא וגם אני סיפרנו סיפור לא מהטירונות אלא מקורס הכשרה מקצועי שכל אחד מאיתנו עבר, עם מסגרת יותר נוקשה ויותר עונשים מאשר השתלמות המתנדבים.

black_magic

New member
חחח

בשבילי זה היה נורא, פספסתי את האוטובוס, הייתי צריכה לחכות עוד שעה, בשבילי זה ריתוק!!

tbaruch

New member
תשובה

כן אלה אם אתה רוצה להישאר בבסיס ברוך טמרסון מתנדב אפריל 02 בה"ד 7

למעלה