שאלה . . . .

karish patish

New member
שאלה . . . .

מישהו יכול להגיד לי איך עוברים את פוקימון העץ המעצבן הזה שחוסם את הדרך אחרי שעוברים את המכון של הילדה עם הפרה . כי כבר שכחתי הכל ב- gold ורק בימים האחרונים התחלתי לשחק בו שוב כי כל מה שהיה לי בתקייה במחשב נמחק והייתי צריך להתחיל הכל מהתחלה והגעתי לערים רחקות כך ששכחתי מה עושים בהתחלה.

digiash

New member
מבקשים יפה :p

מקבלים משפך (כך זה נקרא? O_O) מאיזה ילדה בעיר הגדולה.. בחנות הפרחים (בערך באזור עליון-ימיני של העיר) ומשקים אותו אה ולפני שהיא מביאה לך את המשפך אתה צריך לעשות משהוא.. נראה לי שרק לעבור את המכון אבל אני כבר לא זוכר XP מזמן לא שיחקתי במשחקים הישנים נ.ב זרוק את גולד ותוריד קריסטל :X אותו רעיון ביצוע פי 10 טוב יותר

dan the man

New member
אני אותו דבר

לפני כמה ימים התחלתי לשחק בגולד... כי ראיתי שלעולם לא שיחקתי בגולד שיחקתי בכל משחקי הגיימבוי של פוקימון חוץ מגולד וקריסטל וסילבר ככה שאני לא מכיר את המשח ק אני נמצא גם באותו המקום צריך להשיג מים בבית שנמצא ימנית למכון בעיר השלישית אחרי זה הולכים לעץ המוזר שופכים עליו מים נלחמים נגדו ועוברים... קריסטל עדיף על גולד???? כי אין לי כח להתחיל מחדש את קריסטל...וכבר עברתי את המכון הרביעי בגולד אז מה לעשות?

digiash

New member
מה זה עדיף גולד לא מגיע

ללכלוך של הסוליה של קריסטל :X אוליי אני טיפה מגזים אבל קריסטל באמת יותר יפה זה כמו להשוות פוקימון יילו לרד\בלו

karish patish

New member
יש לי גם את קריסטל יש לי מלא משחקים

של פוקימון אפילו פוקימון בעיברית

סודוודו

אתה צריך להרתיב אותו עם מגבת שאישה נותנת לך, האישה נמצאת בבית ליד המכון דבר איתה והיא תתן לך מגבת.

למעלה