שאלה!!!

krizler

New member
שאלה!!!

אני מודע לזה שאפשר לעשות מיונים...,לתחום מסוים, לפני ועדת המתנדבים!!! עכשיו השאלה היא..., למי אני פונה איך אני אבחר עכשיו למה אני רוצה להיצטרף...., האם אני צריך לפנות למדור פרט ולאמר להם מה אני רוצה לעשות? אשמח על כל עזרה!!

שאלה קשה...

אנחנו כמתנדבים לא מקבלים "מנילה" או שאלון העדפות מכל סוג שהוא ולכן, עדיף שתדע מראש איזה תפקיד אתה רוצה בועדת מתנדבים. אתה מוזמן לספר לנו מה אתה אוהב לעשות בחיים (תחומי עניין, תחביבים) ואנחנו ננסה מהידע שלנו למצוא לך תפקיד שתוכל לבקש בועדה. חוץ מזה, אם יהיה לך את האנשים הנחמדים שהיו לי בועדה אז הם יוכלו לעזור לך במציאת תפקיד. או מקסימום יכתבו- "תפקיד בתחום..." כמו שלי כתבו "תפקיד בתחום הביולוגיה". לגבי מיונים. אם עולה לך אפילו אשכול מסויים (רפואה, דוברות ומידע, הדרכה וכד'..) במנילה שהיית רוצה להתמיין אליו אז תתקשר למדור פרט ותבקש לקבל את התאריך למיונים הקרובים לאשכול. שיבררו לך מתי הם. ואם הם לא מבררים תוך יום יומיים אז תשאל בפורום "מתגייסים" אם מישהו קיבל מיונים לאשכול..
ומתי הם

Dizen

New member
לא מובן לי משהו

איך אתה יודע שאי אפשר לעשות מיונים לדברים לפני הועדת מתנדבים
אתה בטוח? אני התחלתי להתמיין הרבה לפני ועדת המתנדבים שלי... מצד שני, זה היה למודיעין, והם תמיד קצת יוצאי דופן
בקיצור, אני מציעה שתברר את העניין הזה שוב, כי אולי כן אפשר להתחיל לפני הועדה.
תקרא את התגובה של יוּני, היא מועילה

krizler

New member
אמרתי...

שאני יודע שאפשר לעשות מיונים לפני וועדת מתנדבים..., לא שאי אפשר!!!

למעלה