שאלה...

שאלה...

יומיים אחרי זה במועדון אחר אני קולט אותה... בדיוק היא באה לצאת אז קראתי לה והיא חייכה ואמרה מה העניינים שאלתי אותה אם זאת היא מאיזה דוכן חלוקה של מסיכות נו אתם זוכרים לפני מלחמת המפרץ 2.... קיצר היא ענתה שכן והתברר שהיא נפרדה כבר מהחבר שהיה לה אז... ועכשיו יש חדש... איך לא...
קיצר חברה שלה תפסה אותה ביד והיא נעלמה... תגידו רגע עכשיו לי יש שאלה.... אם לכן בנות היה מתברר שיש מישהוא שזוכר אתכן ואיך קוראים לכם ואת זה שהיה לכם חבר ואפילו את העיר של החבר... וזה מ2 דקות של המסכות... אחרי כל כך הרבה זמן... זה היה עושה עליכם רושם....?????.... לא אכפת לי בנים אם גם תענו... אבל אתם לא בנות... ואנחנו מדברים על בחורה... עם כל התסבוכים ומה שנובע... ואני לא שואל סתם אני בטוח שאני יראה אותה בקרוב...

noooga

New member
אממ..

אני בת 14 אבל אני אענה, תתיחס לתגובה איך שתרצה. עלי זה היה משאיר רושם, כמובן! איך לא? אבל אם היה לה חבר ויש לה כבר חדש ואת לא מופתע, אני מניחה שאולי בגלל שהיא יפה? כוסית? אז גם אותה לא מפתיע כל זה... בטח עוד הרבה אמרו לה את זה וזכרו פרטים עליה שהיא בעצמה כבר הספיקה לשכוח. נגה

עם כמה שזה מעצבן...

כי גם אני אחד שזוכר וזוכר וזוכר, לא רק בנות אלא בכלל- זה דווקא יכול להרתיע אנשים.. ז`תומרת, זה מובן למה אנשים נבהלים מזה שאתה יודע עליהם מלא דברים, אבל עדיין, זה פשוט בגלל שהם כנראה מעניינים אותך, ולא כי אתה איזה סטוקר פסיכופת.. בשורה התחתונה- זה תלוי בבנאדם. יש כאלה שיירתעו, יש כאלה שיימשכו, ויש כאלה שזה לא ישנה להן. זהו.

קורטי

New member
"תותח שחושב שאני פסיכית", (השם

החדש שהדבקתי לך בעקבות התגובה שלך לשיר\ סיפור שלי... אני במקומה של הבחורה המדוברת הייתי מאוד מוחמאת! כלומר, גם אם זה לא היה מתפתח לשום מקום, הייתי מרגישה מיוחדת מאיזשהי בחינה- הרי אחרי זמן כה רב, מ-2 דקות של מסכות, ישנו מישהו שזוכר אותי, את שמי ועוד פרטים- מכך נובעת המסקנה אצל אדם ממוצע שמשהו בך מצא חן בבנאדם שזוכר אותך- הרי הוא בטוח לא זוכר כל מוכרת, איש וכו' שהוא פוגש למשך 2 דקות... זה היה עושה עלי רושם- אבל חוץ מזה כלום- אני מניחה שאם זה נניח היה קורה לי עכשיו, כשכרגע אני בקשר רציני, הייתי רק מוחמאת- ואנ חושבת שהייתי משתפת את החבר... שלך בל.

סטוקר...

זה איזה פסיכופת חרמן שעוקב אחרי בנות שהוא מאוהב בהן, אבל לא יכול, או לא מאמין שהוא יכול להשיג. ואם זה לא מספיק מפחיד, אז יש גם מקרים שבהם הסטוקר הופך למטרד של ממש- החל מהטרדות של האובייקט ובן זוגה, דרך הצצות, אונס ועד רצח ("אם היא לא תהיה איתי- היא לא תהיה עם אף אחד!"). עכשיו, כשזה עולה לך לראש.. לא היית נבהל בעצמך אם מישהו היה בא אליך ואומר לך שהוא מכיר אותך, ויודע עליך דברים שאף אחד אחר לא יודע?

liontamer

New member
לא. פשוט לא.

כי יש אנשים....... ביישנים. ובין זה לבין איזה פסיכופט עם להביור שרודף אחריך יש בוכתה הבדל לאון im the fire starter??

למעלה