שאלה...

b r bm

New member
שאלה...

איפה אפשר לקנות IDDR במחיר סביר? ואילו אביזרים צריך בנוסף למשטח ולסוני פליי סטישן? *ddr עם חיבור לסוני* תודה P:

kush kush

New member
תשובה...

אתה צריך את הדיסק לסוני. איזה ישלך? ואתה יכול במחיר סביר איכות ואמינות לרכוש דרך www.iddr.co.il שם יש את כל החנויות והדוכנים.

b r bm

New member
תודה..!

אני בת! אמ... שי לי את פליי סטיישן 2.....לכל סוני יש דיסק אחר? תודה

CajU9

New member
זה תלוי

לפס2 יש דיסקים חדשים שמתאימים רק לו ולא לפס1, אבל כל דיסק שעולה על הפס1 יעבוד גם על הפס2

b r bm

New member
תודה..

ויש לי עוד שאלה.. אפשר לקנות את המשטח בחנויות בארץ או רק דרך האינטרנט?? ו...מקבלים את המשחק ביחד עם המשטח או שצריך לקנות את המשחק בנפרד? ואם כן אז איפה אפשר לקנות את הדיסק של המשחק? תודה!

Dorin555

New member
../images/Emo26.gifתשובה

יש אפשרות לקנות את המשטח בחנויות, ניתן לקנות גם בדוכנים. המשחק בא עם המשטח.

kush kush

New member
המשטח של IDDR נמכר בחנויות-->

NEWRON שבקניון מול הים וב"פטקום" שבמרכז הקניות BIG אילת - חנויות ללא מע"מ ! בטוקיו פארק - קניון רננים - חנות משחקי הוידאו בקומת האוכל רעננה רשת חנויות "הפיראט האדום" אור-יהודה, כפר סבא, באר שבע, אשדוד צעצוע של חנות במתחם פאוור סנטר ONE על כביש פ"ת לוד ובדוכנים: ימי שני, בין השעות 16:00 ל 21:00 בקניון קרית אונו - בקומת הכניסה ימי שלישי, בין השעות 16:00 ל 21:00 בקניון רוטשילד בראשון לציון- ברחבה ליד הקולנוע ימי חמישי, בין השעות 16:00 ל 21:00 בקניון סביונים - יהוד בקומת הקולנוע ימי שבת , בין השעות 16:00 ל 21:00 פאוור סנטר נתניה (קניון המותגים - גנדן)-קומה 2 בנוסף ניתן להזמין מהאתר ישירות לבית, או לבוא לאסוף ממגשימים כל יום עם תאום מראש.

b r bm

New member
יו...

איזה תשובה מפורטת...יפה.. תודה רבה רבה רבה לך!!!

kush kush

New member
אינבעדמה בשמחה../images/Emo13.gif הכל נלקח מ-

האתר

b r bm

New member
עוד שאלה..

סליחה על כמות השאלות... אבל אני רוצה לדעת פרטים לפני שאני קונה... אֶמ... כמה עולה המשחק לסוני? המחיר של המשחק ביחד עם המחיר של המשטח, או שהמשטח במחיר נפרד מהמשחק? תודה לכל מיש מוכן לענות!

למעלה