שאלה

לקשמי

New member
שאלה

אני עומדת לסיים את הספר הראשון ורוצה להמשיך לספר השני אבל הבעיה היא שאני קצת בקושי כלכלי... אשמח לדעת איפה אפשר להשיג את הספר במחיר מוזל. (לא דרך האינטרנט, כי אין לי כרטיס אשראי).

גריני

New member
בחנויות לספרים "יד שניה"

יש הרבה חנויות שמוכרות ספרים משומשים, ויש סיכוי טוב למצוא בהן את סדרת "שיחות". אני יכולה לתת לך כמה כתובות לחנויות כאלה בת"א, אם זה עוזר לך.

לקשמי

New member
חשבתי על כך

אבל פעם נכנסתי לחנות כזאת דווקא כדי למכור ספרים משומשים שהיו לי ואחד מהם גם כן היה כזה רוחני, (לא זוכרת איזה ספר זה היה) ואמרו לי שם שהם לא מתעסקים עם ספרים מהסוג הזה אלא רק ספרי קריאה "רגילים". כנראה שמיהרתי להכליל ואולי יש חנויות כאלה שכן מוכרות גם ספרים רוחניים יותר.

ש ו נ י

New member
ספרי שיחות נמכרים בכל החנויות

הרגילות ולא צריכה להיות חנות "רוחנית" אלק כדי שימכרו שם ספרי שיחות בקיצור, תמשיכי לחפש. אני משוכנעת שתמצאי

LoveBeing

New member
התשובה לשאלה פשוטה מאוד...

בקשי מחברים שיש להם את הספר! או סיפריה ציבורית!
לי יש את כל הסדרה... לי לא היתה שום בעייה לתת לך אותו.. אם היית גרה קרוב אלי ורוצה.. אבל האמת? שאני לא חושב שיש צורך לקרוא את הספר השני בכלל.. אני חושב שמטרת הספרים היא להרגיש חיבור לאלוהים. להבין שאפשר לדבר איתו בצורה רגילה, אישית כאילו הוא כמונו. כי האמת היא שכל דיאלוג עצמי זה שיחה עם אלוהים.. השאלה היא אם אנחנו מדברים עם השדים או המלאכים שלנו.. מטרת הספרים היא להבין שהשיחה העצמית שלך עם עצמך, חשובה הרבה יותר מהספר! כי לי אישית די נמאס בשלב מסויים.. אני היום כבר לא מסוגל לקרוא בזה בכלל. זה כמו לקרוא ספר של עצמי מדבר עם עצמי.. אין הרבה הבדל רק שזה שלו וזה שלי.. אני משמש בספרים אם כבר כדי לפתוח אותם, והעמוד שיוצא זה כאילו מסר עבורי. אם כבר לקרוא ספרים זה את: chicken soup for the soul (מרק עוף לנשמה- סיפורים שמחממים את הלב..) עכשיו.. זה נקרא ספרים!! וזאת סדרה שלימה.. כי זה סיפורים מהחיים.. ולא רק הרצאות ודיבורים.. של מה שצריך להיות, ואיך החים עובדים. נסי את זה.. סיפורי מחממי לב!! באהבה, גיל

לקשמי

New member
אתה צודק

יותר משחשוב לקרוא ספרים (ואני מאמינה שחשוב לקרוא אותם), חשוב להקשיב לעצמנו, לקול הפנימי שלנו. יחד עם זאת, זה פשוט מסקרן, אתה יודע, גומרים לקרוא ספר אחד, אז זה מסקרן לקרוא את ההמשך. אולי אני פשוט אחכה שהמצב הכלכלי שלי ישתפר ואז אקנה אותו.

למעלה