שאלה

dani3665

New member
שאלה

עשיתי דיאטה של ספירת קלוריות כ-1200 קלוריות ליום בשילוב ריצות אני רוצה לחזור לאכול נורמלי אבל אמרו לי שהגוף שלי יחזור למשקלו הקודם איך אני יבצע את זה בלי להשמין בכלל ? אני אמור לאכול 2200 קלוריות ליום

רון ו

New member
אל תחזור ל"נורמלי" והגוף לא יחזור

אקדים ואציין למען הכלל שאחד המוקשים בשמירה על המשקל הוא "אמרו לי" עובדה שגם אתה כרגע בחרדה מעליה חזרה במשקל בגלל שמועות. מי שממשיך בתזונה מחושבת ובדיקה קבועה של המשקל אין סכוי שישמין - כי בזהוי עליה קלה פשוט יחזור לדיאטה. לרוב אנשים שמסוחררים מהצלחה של הדיאטה ומתחילים לזלול כמו קודם, הם אלו שיצרו את המיתוס מרזים מהר משמינים מהר. ההצעה שלי תמשיך עם תפריט הדיאטה ותוסיף כמה מאות קלוריות בארוחה או בין הארוחות. במקביל תוריד מעט את נפח הריצות אך אל תפסיק לגמרי. בפעילות גופנית חובה לעשות הפוגות יזומות אחת למספר שבועות או חודשים אחרת מגיעים למצב של תשישות או פציעות. והכי חשוב כפי שציינתי תמשיך להשקל ולעקוב אחרי ההיקפים במידה ויש מגמת עליה אפילו של קילו - שניים קזז מעט בתפריט או תוסיף שעה של אירובי ביום הקרוב. רון

ספירת קלוריות

חסרים בפנייתך נתונים חשובים ע"מ להתייחס בצורה מלאה, (גובה/משקל/ אורח חיים וכו' ) אותם בדר"כ מבררים בצורה מפורטת בייעוץ פרטני. בכל מקרה, אם ירדת במשקל עם התוכנית שלך תוך שילוב של פעילות גופנית , אזי חזרה לתוכנית של 2200 קקל עשויה להביא לעלית משקל . לכן באם ברצונך לשמור על משקלך ולא לעלות במשקל פנה לייעוץ פרטני עם ה"ספור" המלא שלך ע"מ לקבל מענה ראוי.

למעלה