שאלה :)

מאורי 1

New member
שאלה :)

הייי... אני רק בתחילת הדרך בתהליך ההתנדבות, אבל ממה ששמעתי ממכם כל אחד צריך לחשוב על 3 תפקידים שהוא רוצה, כדי להגיד אותם לצה"ל. אז ככה... אני עד עכשיו חשבתי שאני מקבלת מנילה כמו כל שאר החיילים (או ככה לפחות אמרה לי חיילת מתלמדת אחת כשהלכתי לבקשת התנדבות). איך אני יכולה לדעת על כל מיני תפקידים שונים בצה"ל? כי אין לי מושגגג על איזה כיוון בכלל ללכת ומה האפשרויות שעומדות בפניי. אני בעיקרון לא רוצה לשבת מול מחשב כל היום (אני לא אוהבת מחשבים) , רציתי משהו יותר הרפתקני ועם פעילות .זה אפשרי בהתנדבות?? ואם כן...אז אילו תפקידים מתאימים לי? בבקשה..תעזרו לי.. תודההה ענקיתת מראששש...!!!

סיונתו

New member
ישש אז אני אגיב

וואי לא היה לי זמן להכנס לפורום ביומיים האחרונים והוא מפוצץ בהודעות
איזה יופי... בקיצור תגידי לנו מה התחומי עניין שלך וכולנו נעזור לך... בכיף

סורי... לא התכוונתי להתעלם...../images/Emo13.gif

לגבי התפקידים, את יכולה להיכנס לאתר עולים על מדים (בקישורים של הפורום) ולראות שם את רשימת התפקידים המוצאים לבנות לא קרביות ולבנים עם פרופיל עורפי (64 מטה). התפקיד שיתנו לך תלוי ברצון שתפגיני לקבל אותו- תנג'סי המון ותקבלי כל מה שתרצי
בהחלט אפשרי לקבל תפקידים יותר מעניינים מלשבת כל היום מול המחשב
לגבי פירוט התפקידים מלבד "עולים על מדים" את יכולה גם להשאיל מחברה את החוברת תפקידים שהיא קיבלה עם המנילה ולעיין בה (פרוט יותר גדול מזה על התפקידים השונים, גם חיילת רגילה לא מקבלת) כשיהיה תפקיד ספציפי שתבחרי מתוך הרשימות שהצעתי לך, את מוזמנת לשתף אותנו
בהצלחה
יוּני

למעלה