שאלה.. איזה צבעי מאכל להשתמש??? אפשר להשתמש גם בצבעי מאכל פשוטים מסתם חנות? בבקשה תענו לי מהר מעין
ס סתם עוד בחורה New member 29/12/04 #1 שאלה.. איזה צבעי מאכל להשתמש??? אפשר להשתמש גם בצבעי מאכל פשוטים מסתם חנות? בבקשה תענו לי מהר מעין
N net the jet New member 29/12/04 #2 אני מבינה שאת רוצה לצבוע בצק סוכר אז צריך בשביל זה צבעים על בסיס ג'ל שאין בסופרמרקט. רק בחנויות מתמחות.
אני מבינה שאת רוצה לצבוע בצק סוכר אז צריך בשביל זה צבעים על בסיס ג'ל שאין בסופרמרקט. רק בחנויות מתמחות.
T t a l talim New member 30/12/04 #4 תלוי בתוצאה הרצויה- בעקרון יש להשתמש בצבעי מאכל מרוכזים- צבעי ג'ל או אבקות. הצבעים הנוזליים מהסופר רטובים מידי- הם ממיסים את הבצק ונותנים גוון בהיר בלבד.
תלוי בתוצאה הרצויה- בעקרון יש להשתמש בצבעי מאכל מרוכזים- צבעי ג'ל או אבקות. הצבעים הנוזליים מהסופר רטובים מידי- הם ממיסים את הבצק ונותנים גוון בהיר בלבד.
ס סתם עוד בחורה New member 30/12/04 #6 א הייתה לי בררה אז לעוגה הזאת השתמשתי ברגיל לפעם הבאה אני אדע.... הצבעים אכן יצאו בהירים וזה יצא קצת מכוער אבל לא נורא
א הייתה לי בררה אז לעוגה הזאת השתמשתי ברגיל לפעם הבאה אני אדע.... הצבעים אכן יצאו בהירים וזה יצא קצת מכוער אבל לא נורא
T t a l talim New member 31/12/04 #7 בשביל זה אנחנו פה, לספר לך... בטוחה שהפעם הבאה תהא מוצלחת יותר! אשמח לראות תמונות אם יש.