שאלה

אביב ש

New member
שאלה

שלום לכולם, אני בד"כ לא כותב פה, ואני גם חושב שזה לא בדיוק הפורום המתאים, אבל בכל זאת אשאל: האם ידוע לאחד מכם, על מה שמכונה "בית הבראה", מקום בו מחלימים בצורה רפואית? אני לא מדבר על ספא, וזה גם לא בדיוק מלון- פשוט מקום שאפשר לנוח בו ולהחלים. תודה מראש למי שעונה..

lavendula

New member
בדרך כלל לקופות חולים יש הסדרים

כאלה, לפי סוג הבעיה. יש למשל מקומות להחלמה אחרי ניתוחי לב או התקף לב. אם לא, נראה לי שבים המלח יש בתי מלון שמתאימים להבראה. השאלה מה הצרכים בדיוק. האם רק נחוץ שקט או שחייב להיות גם צוות רפואי במלון.

אביב ש

New member
בהחלט צוות רפואי

ולא משהו ספציפי, אלא התגברות על תקופה בריאותית קשה באופן כללי, עקב מחלה לא קלה.

drtrip

New member
הי אביב

יש הרבה מקומות שהם בתי הבראה, בדיוק אני הייתי שם שבוע שעבר עם אבי אחרי התאוששות מניתוח לב. יש בשיבא תל השומר שקוראים לו שי-לב, יש אחד בנתניה ובת ים ששייכים לרשת מרקיור. בקיצור, צריך להתקשר לקופות החולים והם יתנו לך עוד פרטים לגבי מקומות כאלו. במקומות הללו ישנו צוות רפואי 24 שעות ביממה, אחות ורופאה. כמו כן שלוש ארוחות מלאות ובריאות. מקווה שעזרתי!

lavendula

New member
בנתניה בדקתי בזמנו עבור אבא שלי

שעבר ניתוח לב, והמקום נראה מדכא למדי. ממש לא עושה חשק להתאושש שם מכלום! בת ים יותר סימפטי אבל גם שם אבא שלי לא רצה להישאר ופשוט חזר הביתה. נדמה לי שיש סידור כזה בכפר המכביה ובמלון בזל. רק בריאות!

בלבי

New member
אתה מחפש רק בארץ ??

אין בישראל משהו שאפילו מתקרב למה שאתה מחפש, אלא אם כן לא ירדתי לסוף דעתך... יש כמה מקומות שנקראים "בתי הבראה", שאני אישית לא הייתי מצליחה להבריא בהם מכלום. חוות בריאות רציניות, שמיועדות להחלמה ושיקום, קיימות בחו"ל. יש כמה חוות מופלאות באירופה. מקומות עם כל כך הרבה טבע ונוף, אנרגיות מדהימות, טיפולים טבעיים תומכים, תזונה מיוחדת, כל הפינוקים והתנאים ! בעצמי שקלתי בעבר נסיעה לחוות החלמה כזו... לצערי, אין דבר כזה בישראל. לא משהו שאפילו מתקרב.

למעלה