שאלה.. מישהו פה יודע איפה אני יכולה להשיג את ההופעה של שחר חסון...?
ב בימבה ה ק ט נ ט נ ה New member 5/1/05 #1 שאלה.. מישהו פה יודע איפה אני יכולה להשיג את ההופעה של שחר חסון...?
ל לוּבּה New member 5/1/05 #2 אמממ. בד"כ בסופי שבוע מקבלים עם ידיעות/מעריב מוסף של טלוויזיה ומפורסמות שם כל מיני מודעות על הופעות.
ב בימבה ה ק ט נ ט נ ה New member 14/1/05 #4 לא נשמה... מה ניראה לך שההופעה מיום טוב אין לי... אני מתכוונת להופעה המלאה שלו... מישהו יודע?
ב בימבה ה ק ט נ ט נ ה New member 15/1/05 #6 חחחחחחחחח נגיד ו.. אל תדאג.. את כל המשכורת הוצאתי על ההופעות שלו ושל עוד הרבה.. חשבתי אולי יש משהו די וי די.. במחשב..או כל מיני דרכים.. חוקיים או לא חוקיים...
חחחחחחחחח נגיד ו.. אל תדאג.. את כל המשכורת הוצאתי על ההופעות שלו ושל עוד הרבה.. חשבתי אולי יש משהו די וי די.. במחשב..או כל מיני דרכים.. חוקיים או לא חוקיים...
E EagleGirl New member 15/1/05 #7 יווו איזו עלובה.. את לא יודעת לקרוא אנגלית... את לא יודעת מה זה GIRL?
ב בימבה ה ק ט נ ט נ ה New member 19/1/05 #8 אבל... למה להשתמש במילות גנאי נשמה... את חושבת שיש לי עצבים עם מי אני מדברת ועם לא..אני פעם בשנה נכנסת לפורמים פה..וגם זה רק בשביל לבדוק כמה דברים... אז אל תיעלבי..פשוט אני לא מסתכלת..ולא ממש משנה לי.. וממי...עלובה..אני ממש לא..
אבל... למה להשתמש במילות גנאי נשמה... את חושבת שיש לי עצבים עם מי אני מדברת ועם לא..אני פעם בשנה נכנסת לפורמים פה..וגם זה רק בשביל לבדוק כמה דברים... אז אל תיעלבי..פשוט אני לא מסתכלת..ולא ממש משנה לי.. וממי...עלובה..אני ממש לא..