שלום אני אורחת בפורום ואשמח להעזר בכם. רציתי לדעת כמה זמן ממולץ לבשל ירקות במרק כך שלא יאבדו את ערכם התזונתי? האם חימום קצר-20-30 שניו- של פרי במיקרוגל הורס את ערכו התזונתי? היכן ניתן למצוא חומר קריאה בנושא. תודה מראש לכל המשיבים.
בשלי כמה זמן שאת רוצה ואוהבת בתנאי שתאכלי את המרק כמרק ואז תהני גם מהויטמינים ש"הגיעו" לנוזלי המרק, נראה לי שחימום קצר במיקרו הוא כמו אידוי לצורך העניין ולכן ,לא. הגדירי את הנושא? וחפשי באחד ממנועי החיפוש המוכרים.בהצלחה.