שאלה

רעיון?

אני יכולה לזרוק לך הרבה רעיונות. השאלה מה הפרמיס שלך? תתחילי מסינופסיס תוך כדי תאפייני לך דמויות ותחשבי מה את רוצה שהסרט יעביר -פרמיס - ככה תוכלי לחשוב גם על עלילה.

איןלי בדיוק משהו מיוחד

אני רוצה שזה יהיה סרט עצוב, ומרגש. משהו על נערה שעוברת משבר בחיים שלה וקורה לה משהו דבר כזה.... רק אני לא יודעת בדיוק איזה משבר וכו'...

אוקה

New member
משברים? לא חסר

מוות של חבר, משפחה, תאונת דרכים, הורים חזרו בתשובה, אנורקסיה, נשירה מבית ספר וגילוי שהחיים לא משהו, אונס.

kush kush

New member
קחי את הדבר הכי קטן מיומיום

ותשאלי את עצמך שאלות ותשובות ותראי שמהר מאוד תגררי לתסריט. אנחנו רק חשבנו על מעיל שנשאר בבצפר ומצאנו תסריט מותח שלם, שבי עם קבוצה של ילדים ותראי איך מהר מאוד תמצאו את ה-סיפור.

ברונדבי

New member
אה, משברים רצית?

סיפור על אחת בהריון שרוצחים את כל מכריה ביום חתונתה. מנסים להרוג גם אותה והיא נכנסת לתרדמת. לאחר כמה שנים היא מתעוררת ויוצאת במסע נקמה נגד כל מי שהרס את חייה וגזל את תינוקה ממנה. הממ, תקראי לזה kill חציל

bobby6killer

New member
מקורי!!!

אתה צריך לתבוע את טרנטינו על גניבת זכויות יוצרים ממך...

bobby6killer

New member
סלחי לי

לדעתי את צריכה קודם כל רעיון לסרט ואז לרצות לעשות אותו,לא ההפך. מי שמנסה לעשות סרט סתם בשביל הסרט (אני תקוע בניסוח המילים הנכונות) יוצא פארש!

shellydeez

New member
רעיון שכולל משבר: ../images/Emo4.gif

במציאות של ימינו ואם את רוצה שזה ינגע בבני נוער לצערי את יכולה איכשהו לנגוע בנושא הטרור - איבוד משפחה/חברים וכו'. לא נעים לנגוע בנושא אבל גם בזה אפשר...

למעלה