שאלה...

shahar 6

New member
שאלה...

לפי דעתכם(ואני שואלת את אלו שגדולות מגיל 14)מי שבגיל הזה שרוצה גם לענות בכייףף.. למה בנים בגיל הזה לא יהיו חברים של בנות מלאות?! זה משגעעעעעעעעעעעעעעעע אותי.. אני ילדה יפה מאוד עים המון ביטחון אני אפילו הייתי אמורה לדגמן אבל אני קצת מלאה.. בנים מתיחסים אלי הרבה יותר מאשר לבנות אחרות כאילו בקטע של ידידות וכל זה אבל לא בקטע של אהבה בוא נגיד.. מישהוא יכול לענות לי על הדבר המעצבן הזה?

Zoharrr

New member
אז ככה:

לאדעת אם זה כזה נכון שבנים בגילך לא מתייחסים לבנות מלאות... אני הייתי מלאה והתייחסו אלי... אבל אם זה קורה אז אני חושבת שזה בגלל שהם אולי עדיין קטנים ולא כל כך אומרים מה שהם באמת חושבים ומרגישים ויכול להיות שיש בנים שכן אוהבים אותך ואת לא יודעת כי הם מתביישים.... חוצמיזה את עוד קטנה ואל תדאגי בנים עוד ישימו לב אליך, אני בטוחה... בלי לחץ...את רק בת 14.... ויכול להיות שהבנים פה ידעו לענות לך יותר טוב ממני....

אולי..

אממ..לא יודעת להגיד לך בבטחה , אבל.. כנראה שזה אשמתנו כי אנו יצרנו איזהשהיא סטיגמה על כל מי שלא מידה 36.. והחברה שלנו דורשת זאת ...

asich1

New member
"אידיאל הרזון המתמיד"

כך נקראת הבעיה. ולידיעתך, אדם ששם לב אך ורק למעטפת החיצונית של האחר, הוא בור. מה לעשות, בגיל הנ"ל אנו קטנים וחסרי הבנה. אנו מסתכלים על המפורסמים והסלבריטאים כמודלים לחיקוי, ומה לעשות שאצלהם היופי הוא פקטור שמאוד קובע בבחירת בן הזוג. זה הכל. אל תקחי את זה אישית, ואת תראי שתמצאי את הכמה שכן יסתכלו עלייך בצורה שונה.

אוקיי.. כנסי..

אולי זה אפילו טוב שאת מלאה... ככה תידעי, שמי שאוהב אותך... אוהב אותך באמת ולא רק בגלל יופי חיצוני... אגב, אני באותה הבעיה.. אבל אצלי כן יש קטע של אהבה... נראה לי... :)

למעלה