שאלה...

LordNor

New member
השאלה על איזה מסדר מדובר..

יש מסדר מגורים, מסדר דגל, מסדר מחלקתי.. מסדר מגורים - קיים בכל בסיס שיש בו אפשרות לינה. אצל הקורקיסטים מדובר במסדר שמתקיים כמעט כל יום, אצל הסדירנקים זה מסדר שמתקיים פעם בשבוע או בשבועיים..תלוי בבסיס. מסדר דגל - קיים בעיקר בקורסים, אולי פעם פעמיים בשנה עושים מסדר בסיס... מסדר מחלקתי - יש מפקדים מאנייקים שאוהבים לעשות מסדרי בוקר למחלקות שלהם, זה תלוי במפקד

מעיין©

New member
תלוי

אצלנו יש מסדר הופעה+ נקיון פעם בשבוע. פעם בשבוע, חצי מהבסיס (לכל חצי יש יום אחר) מתייצב ברחבת מסדרים, הרס"ר בודק שכולם מדוגמים, לוקח לכולם את החוגרים ושולח אותם לנקות את הבסיס, כל קבוצה מנקה אזור מסוים ביחד עם עובד רס"ר, כשהם מסיימים הם מקבלים ממנו בחזרה את החוגרים. באסה
אני אמרתי שיש לי פטור מתורנויות (כמו לכל המתנדבים), אז אני לא משתתפת בחלק של הנקיון.

hlvo

New member
מעניין...

אצלנו מעבידים את המתנדבים בלי בעיות בעבודות נקיון (עבודות נקיון לא פשוטות אפילו!
). כנראה שזה משתנה מרסר לרסר. בכל זאת, הבנתי שאין פטור אוטומטי מעבודות רסר. זאת אומרת שאם לא כתוב על התעודת פטור - "פטור מעבודות רס"ר" - אתה לא פטור מזה. מצד שני, אם אתה באמת לא מסוגל לבצע את העבודה שנותנים לך, תראה להם את הפטור הרלוונטי (לדוגמה- "פטור מהרמת משאות") ויתנו לך לעשות משהו אחר. לגביי מסדרים, אצלנו יש פעמיים בשבוע. שוב - אין פטור! אבל לכל שאר הדברים בצבא - יש פטור!

droriko

New member
איך אמר יוסי אמזלג מבת ים

המתנדב מספר אחד בכל הזמנים של צבא ההגנה לישראל "אין דבר כזה שאין פטור לי יש פטור מהכל יש משהו שאין לי פטור אליו מחר יהיה פטור "

TRANSFER

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

איפה הוא? שיבוא לפה ויתן לנו שיעור על "איך להוציא פטורים מהצבא"

droriko

New member
יוסי אמזלג לא יבוא אליך

אתה צריך לבוא אליו ככה זה שאתה המלך(ועוד של בת ים)

tbaruch

New member
תשובה

יש לנו פטור, אבל אם אתה מרגיש שאתה רוצה לעמוד שם ולהיות אם כולם כמו שאני עשיתי אז תתיעץ אם המפקד הישיר שלך ותבקש ממנו שישים אותך במצבה של המסדר אני חושב שהוא יסכים ואף ישמח. ( אלה אם כן הבעיה שלך ממש לא מאשרת זאת ) נ.ב תזכור שבמידה שעשית זאת פעם אחת אתה מראה שאתה יכול וזה מבורך אבל אז לא יותרו לך על המסדר ואתה תהיה במצבה באופן קבוע רק אם יקרה משהו חריג אז המפקד שלך יאשר לך לא להיות

למעלה