שאלה....

tal sh

New member
שאלה....

ביום סיירות .. על מה הבוחנים מסתכלים שם , מה הם מחפשים בך?

TRANSFER

New member
אפרופו יום סיירות

הם שייכים לצבא, ובתוך הצבא יש את הבקו"ם ובתוך הבקו"ם יש את "תא מתנדבים" אז כמה מילים על "תא מתנדבים" אני רוצה להגיד שתא מתנדבים ממש ביזיון!!!!!!!! שבוע שלם ניסיתי להשיג את אחראית תא מתנדבים! לא רק אותה קשה להשיג אלא קשה בכלל לדבר עם מישהו שם! כל הזמן שם תפוס, ואם כבר לא תפוס אז אף אחד לא עונה שם! ואם כבר עונים אז האחראית לא נמצאת. ואין לה גם VPN!!!!!!! המפקד שלי שלח לה גם מיילים, היא קוראת אותם ופשוט לא מחזירה תשובה!!!!!!!!!!!!!!!!! יש מקרים דחופים[במקרה שלי הוא לא כל כך דחוף אבל באופן תיאורטי] שחייבים פשוט לדבר איתה, ופשוט אי אפשר, זה מעצבן! סליחה שהתפרצתי ככה פשוט אני עצבני מאוד עליהם ורציתי קצת לפרוק את זה.

מעיין©

New member
צריך קצת להתעקש

גם אני ניסיתי להשיג אותם, והיה קצת קשה. אבל בסוף הצלחתי.

TRANSFER

New member
אני התעקשתי !

מיום ראשון ועד סופ"ש לא היה יום שלא התקשרתי לשם. עשיתי השבוע הזה קורס, ובהפסקות שהיו לי ניסיתי רק להשיג אותם. לא הלכתי לאכול כי ניסיתי רק להשיג אותם! בהפסקות שמתי "חיוג חוזר" ולא עזר. מכל השבוע הצלחתי לדבר איתם רק פעמיים, וכמובן שאחראית לא הייתה. לא היה יום שלא התקשרתי לשם, בכל שעות היום! כשהקו לא תפוס אז פשוט לא עונים שם! ומה שיותר מעצבן שיום אחד התקשרתי כמה פעמים והם פשוט ניתקו!!!!!!! היה יום שהם הרימו וניתקו ישר כמה פעמים, פשוט לא ייאמן!! אבל איזו סיבה יש לאחראית לא לענות למיילים של המפקד שלי??. המפקד שלי אמר שהיא קראה את המייל אבל לא החזירה תשובה!! זה לא עניין של "התעקשות" זאת סיבה אחרת שאין לי מושג מה היא.

LordNor

New member
עם מי ניסית לדבר../images/Emo35.gif עם מרי../images/Emo35.gif

אני דווקא קיבלתי ממנה תשובה על כל מייל ששלחתי. אחי, אם יש לך עניין חשוב עם תא מתנדבים, רצוי שתסע לשם בלי להודיע מראש...הם יעזרו לך על המקום.

TRANSFER

New member
כן, מרי.

נראה לי שזה מה שאני יעשה... אבל הבעיה שלא אני רוצה לדבר איתה אלא המפקד שלי. הוא רוצה לשאול אותה רק שאלה אחת, כדי להמשיך לטפל בעניין שלי.

LordNor

New member
לנסות להתקשר בין השעות ../images/Emo26.gif

10:00-15:00 היא בד"כ במשרד בשעות כאלו.

TRANSFER

New member
תודה..........

אם אני הייתי הרמטכ"ל
אז: הייתי נותן לאחראית מתנדבים VPN ומכונית כמובן[חכו חכו זאת רק התחלה] הייתי ממנה לתפקיד אחראי/ת מתנדבים קצין/ה בדרגת סא"ל ולא כמו שכרגע האחראית בסה"כ בדרגת סג"מ!! לתפקיד שלה יש הרבה אחריות וזה תפקיד מאוד חשוב, לדעתי האחראי/ת צריך/ה להיות מינימום בדרגת סא"ל. אח"כ הייתי מחלק את התא מתנדבים ל4 מחוזות[ב"ש, חיפה, ת"א וירושלים] שבכל מחוז יהיה אחראי בדרגת רס"ן. מה אתם אומרים? אני צריך להציע את זה לאג"ת, שיעשו עם זה משהו

Dizen

New member
מעצבנים ../images/Emo46.gif

כמו שאמרו לפני- תמשיך להתעקש... בהצלחה
ותמשיך לפרוק בכיף
בוקר טוב

TRANSFER

New member
תודה תודה../images/Emo13.gif

שיהיה לך ולכל באי הפורום שבת שלום

אתה צודק ב100%. אני מתכוון לטפל בזה

ברגע שאני חוזר מהקורס, אני מתכוון לטפל בנושא הזה. לא ברור לי עדיין איך, אבל לדעתי זה מצדיק אפילו קבילה. בהכנה היה לי מקרה שהייתי זקוק להם בדחיפות וחרף כל הנסיונות שלי בכל ההפסקות - וכל ההודעות הקוליות שהשארתי להם - לא הצלחתי להשיג אותם. בשלב מסויים נתתי להורים שלי לנסות, ואלו הצליחו להשיג אותם טלפונית ונאמר להם לשלוח פקס עם הבקשה. נשלחו 3 פקסים ואף אחד לא קיבל מענה.

מעיין©

New member
../images/Emo45.gif

אם אתה הולך על קבילה, אני בטוחה שיש פה עוד כמה אנשים (ביניהם אני) שישמחו להצטרף.

TRANSFER

New member
גם אני רוצה להצטרף!!!!

באמת, כל עזרה שתצטרך, ה-כ-ל! ככל שיהיו יותר אנשים שיגישו את הקבילה אז זה יותר מועיל? אם יש אפשרות כלשהי שתוסיף אותי באותה קבילה אני אשמח מאוד.

Starving Marvin

New member
טוב, ועכשיו קצת יותר ברצינות...

עוד לא יצא לי להשתמש בשירותיו של תא מתנדבים, אבל אני לא יכול שלא לשאול את עצמי- האם אתם מפנים את התלונות שלכם כנגד הגורם הנכון? האם זו אשמתו של תא מתנדבים שאין לקצינה האחראית בו VPN? אולי איטיות העבודה והתקלות נובעות פשוט ממחסור בכח אדם- משהו שגם לא ממש תלוי בתא? בקצרה, אולי במקום קבילה כנגד תא המתנדבים, עדיף לשאול אותם קודם מה הבעיה, ואולי לנסח ביחד איתם מכתב למקום יותר גבוה, שיסביר את הקשיים שלכם ושלהם, ואז יעזרו להם לעזור לכם? סתם תהייה.

הקבילה מוגשת על בעייה.

לא כנגד תא מתנדבים - אלא כנגד בעייה. קבילה היא לא תביעה. לא צריכים להצטרף אנשים. ברגע שמוכח שיש בעייתיות- ואני חושב שהעובדה שהתא לא מספק פתרון למתנדבים - זוהי הוכחה ניצחת לכך שהוא לא מתפקד - אזי יש מקום להתערבות של גורמים בבקו"ם ע"מ להמציא פתרון. הפתרון הוא לא VPN. הפתרון הוא להכיר בעומס על התא, ולדאוג לתגבר את התא בכח האדם ובאמצעים הלוגיסטיים המתאימים.

Starving Marvin

New member
רגע...

למי אתה פונה עם הקבילה? האם אין חובה לציין כנגד איזה גוף היא (גם אם הכוונה איננה לפגוע בו- אלא להיפך)?.

תראה...

כעקרון, את הקבילה אתה אמור להגיש לרמה הממונה על הגוף אותו אתה קובל. אם אתה קובל כנגד המפקד שלך, אתה קובל למעשה למפקד שלו. בתאכלס - את הקבילה אני אבצע אחרי שאבדוק את הנושא ובהתייעצות עם תא מתנדבים (אם אצליח לתפוס אותם) דרך נציב קבילות החיילים - ואגיש אותה על עניין הזמינות של התא ומילוי התפקיד שלו מול החיילים המתנדבים. במידה והוא עונה על הייעוד שלו - ובאמת לא אמור לספק תמיכה לחיילים בשירות או לפחות להיות זמין ברמות שהוא זמין - אזי שאגיש קבילה על עצם הגדרתו של התא ואבקש לשקול את ההגדרה מחדש. המטרה - הוספת כ"א לתא. (לגבי VPN - אני לא יודע לגבי הקצינה עכשיו, אבל אני יודע שבתקופה שהתגייסתי היה לקצינה VPN ואף היה לי המספר).

למעלה