שאלה :]

Paronet

New member
שאלה :]

אז ככה, חבר שלי סמל מחלקה, והוא מעוניין להוציא את כל המחלקה שלהם לצילומים של "ארץ נהדרת". לפני כמה איזה חודש וחצי בערך אני שלחתי מייל לתוכנית דרך האתר שלהם וביקשתי 6 כרטיסים. הם לא ענו לי, כך שהבנתי שלבקש להזמין כרטיסים בדרך הזו, זה לא חכם במיוחד. אניוואי, איך הוא יכול להזמין כרטיסים למחלקה שלמה? באיזו דרך? תודה ויום טוב :] אגב, "ריקי ריקי", סרט שוס, ופרידמן כמה חמוד שם :]

Yuvalenko

New member
ואו ואו!! יש פה ילדים קטנים!...

אם את חייבת אז תרשמי *** ,או משו בסגנון - "שמוק", "פין", "איבר מין זכרי", "מגדלור", "עמוד חשמל", "ארובה", "הנשק הסודי", "האך זה אקדח בכיס שלך או שאתה פשוט שמח לראות אותי?" ... רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

Paronet

New member
סוכריה שלא נגמרת,

מקרופון, דיק, חוי... טוב מה, פתחו פה דיון על כינויים למה שיש לאפסים האלה [אתם] בין הרגליים?

Yuvalenko

New member
אפסים?... אני מבין. אז גם את נמנית

בין שונאי עמינו וצוררינו. יפה, את תרגישי כאן ממש כמו בבית. אני כבר רואה שתהיי חברה טובה מאוד של רוית, ומתי... ו.. טוב כולם.

Paronet

New member
:]

לא מנסה להיות פה חברה של אף אחד :] זה רק פורום מבחינתי, וכן, רובכם אפסים, אין מה לעשות. אני מכירה גם כמה חבר'ה מהזן שלך [גברים] שגם מודים בזה... :]

Yuvalenko

New member
ואי ואי, למה נכנסתי... ../images/Emo122.gif

יפה לך לשפוט אותי לפני שאת מכירה אותי. מאוד "ליברלי".

Paronet

New member
דווקא בגלל שאני לא מכירה אותך

הרשתי לעצמי להגיד את זה.. ככה שאין לך סיבה להיפגע :] ולא שפטתי אותך.. לגמרי לא :] זה היה בכלליות. ואגב, אני שונאת הכללות, זה היה סתם בצחוק :]

Yuvalenko

New member
חחח.. תפסת רצינות, הא? אני צוחק,

כל השרשור הזה הוא בהומור, לא?.. ל-א ?!?!?

למעלה