שאלה האם כדי להיות קצין חייבים לשאת בנשק?? אשמח מאוד לקבל התייחסות...
T Tomak19 New member 16/1/05 #1 שאלה האם כדי להיות קצין חייבים לשאת בנשק?? אשמח מאוד לקבל התייחסות...
מ מעיין© New member 17/1/05 #2 ../images/Emo12.gif שאלה טובה. אני מהמרת שכן...אני חושבת שזה חלק בלתי נפרד מקורס קצינים. אבל כמובן, אני ממליצה גם על
../images/Emo12.gif שאלה טובה. אני מהמרת שכן...אני חושבת שזה חלק בלתי נפרד מקורס קצינים. אבל כמובן, אני ממליצה גם על
ה המרחפת New member 17/1/05 #7 אפשרי אבל לא נורמטיבי הקצינה שהייתה לי יצאה לקק"צ ארבעה חודשים אחרי שהתגייסה. זה נחשב מעט מאד זמן.
T tty2 New member 17/1/05 #4 ממש לא חובה לשאת נשק הרי אתה לא חושב שהקצינה החדשה זו שעל כסא גלגלים נושאת נשק?!? אני מכיר גם עיוור בדרגת סא"ל ולא נראה לי שהוא נושא נשק או עושה מטווחים נשיאת נשק נעשית במגבלות ההנחיות הרפואיות של החייל.
ממש לא חובה לשאת נשק הרי אתה לא חושב שהקצינה החדשה זו שעל כסא גלגלים נושאת נשק?!? אני מכיר גם עיוור בדרגת סא"ל ולא נראה לי שהוא נושא נשק או עושה מטווחים נשיאת נשק נעשית במגבלות ההנחיות הרפואיות של החייל.
ס סיונתו New member 17/1/05 #5 לא חובה בנדוד שלי היה צריך לצאת לקצינים בלי נשק.... כי הוא לא בתפקיד קרבי ורק בטירונות היה לו נשק... ככה זה...
לא חובה בנדוד שלי היה צריך לצאת לקצינים בלי נשק.... כי הוא לא בתפקיד קרבי ורק בטירונות היה לו נשק... ככה זה...
פ פנתר שחור NG New member 17/1/05 #6 החיילת בכיסא גלגלים כן נושאת לפחות ראיתי תמונות שלה מהקורס שהיא הייתה עם נשק. תשמע, זה בעייתי, אם אתה ממש מתאים לקצונה ויש לך בעיה עם נשק אז אולי יוותרו.
החיילת בכיסא גלגלים כן נושאת לפחות ראיתי תמונות שלה מהקורס שהיא הייתה עם נשק. תשמע, זה בעייתי, אם אתה ממש מתאים לקצונה ויש לך בעיה עם נשק אז אולי יוותרו.
T TRANSFER New member 17/1/05 #8 לא . זה תלוי לפי הבסיס שתשרת אחרי הקק"צ. אם הבסיס שלך יהיה באיזור א' כלומר שטח מסוכן אז כן תחויב לשאת נשק. ואם תשרת בבסיס שנמצא בלב עיר אז לא תחויב לשאת את הנשק.
לא . זה תלוי לפי הבסיס שתשרת אחרי הקק"צ. אם הבסיס שלך יהיה באיזור א' כלומר שטח מסוכן אז כן תחויב לשאת נשק. ואם תשרת בבסיס שנמצא בלב עיר אז לא תחויב לשאת את הנשק.