שאלה

MAYA280

New member
שאלה

האם כגרושה כדאי לי לפתח קשר רומנטי עם רווק או שעדיף עם גרוש?

nisk

New member
את חושבת שאת פגומה בגלל שאת גרושה

אם לא, אז למה לשלול גרוש לדעתי אל תגבילי את עצמך תבחרי לפי האדם ולא לפי הסטטוס כמובן אם יש לו ילדים , זה לגיטמי להתלבט( לא לשלול מראש) אבל גרוש בלי ילדים אין אפילו מה לחשוב

MAYA280

New member
ברור שאיני פגומה

אך נתקלתי ברווקים אן גרושים ללא ילדים שנרתעו מעובדת היותי אם.

nisk

New member
זה לגיטימי להרתע, אבל זה לא אומר

שכולם שוללים אותך, את צריכה לתת לחלק מהם זמן לעכול זה חלק מבגרות והבנה, אני מניח שבחור חכם שאת מוצאת חן בעיניו ינסה לברר, מה זה אומר להכנס לקשר איתך לפני שהוא שולל אותך מראש אבל את נמצאת בגיל מעניין 28, וגברים בגילך אני מניח שלחלק גדול תהיה העדפה לאשה בלי ילדים(לא כולם) ולכן את צריכה ללכת לכיוון של גבר יותר מבוגר שגם יותר בוגר, יותר מנוסה ופחות נרתע מקשיים

duduamar

New member
את לא צריכה לקחת את זה בשיקול לדעתי

מי שירצה אותך יקבל אותך כמו שאת, כמו שאומרים - The whole package. ומי שלא - הפסד שלו.

ayb1

Well-known member
ומה עם אלמן?

עזבי את כל השטיות האלו. השאלה היא מה את מחפשת בקשר ובהתאם לכך פתחי קשר עם כל מי שמתאים לך ורוצה ורוצה קשר ומחפש בקשר את אותם דברים שאת מחפשת מצבו האישי לא ממש רלוונטי אם שניכם מעוננים.

MAYA280

New member
אני מחפשת

בחור רציני שמעוניין בקשר רציני,ומקבל את עובדת היותי אם לילד מקסים.

magenta73

New member
היי

תשמעי, זה לא קל. את אכן מתחילה שלב שני בחיים שלך. אבל זה לא אומר כלום. זה לא אומר שאת צריכה להתפשר וללכת רק עם גרושים, או מגיל מסויים, או כל הקלישאות בסגנון. כן, זה ירתיע כמה וכמה אנשים, אבל את יודעת מה, תסתכלי על הצד החיובי שבזה, שחווית דברים, שאת יותר מגובשת, יודעת מה את רוצה, שיש לך ילד מקסים... אני בטוחה שמי שצריך לבוא יבוא. ותראי, אני בתור רווקה, הרומן האחרון שהיה לי היה עם גבר גרוש + שניים. וזה לא שיחק אצלי תפקיד. לא היה אכפת לי שהוא גרוש, לא היה אכפת לי שיש לו ילדים, האמת, אפילו אהבתי את זה כי היתה בו בגרות אחרת. דרכנו נפרדו מסיבות אחרות. המון הצלחה וחיבוק לילד!

seeyou

New member
קשר רומנטי כדאי לגרושה-

לא רק יחסי מין. גרושה ,היא רק סטטוס של אישה עם נסיון חיים כושל אשר רוצה(?) בזוגיות מסוג חדש. היא יכולה להיות מובילה בקשר זהירה יותר לא לדרוך על "הביצים" שישנם במערכת יחסים. אני חושב שיש לך עדיפות על בחורה עם ציפוריים בראש. בהצלחה! יוסי

seeyou

New member
מה לא ברור?

בדרך כלל רוב הבנות מפנטזות בקשר למערכת יחסים במסגרת הנשואים. הן חושבות שמצפה להן "גן שושנים", סקס משובח ללא גבולות תשוקה אושר עושר, בילוי, מותרות.... בקיצור ,חיים כמו בסרטים . הנשואים דומים קצת למצב בו אנו בחו"ל בטיול... התייר רואה רק דברים טובים ויפים....ולא מה שמרגיש התושב הקבע של אותה ארץ! יוסי

magenta73

New member
יוסי יוסי יוסי יוסי...

אולי כשהייתי בת 16 ושאלו אותי מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה...אתה יודע מה, גם בגיל 26... אני חושבת שבגיל מסוים זה עובר... את רואה את החברות שלך, את רואה אנשים מסביבך... את מבינה ששום אביר על סוס לבן יבוא לסחוף אותך לארץ לעולם לא... את יודעת שכל מערכת יחסים רצינית, במיוחד נישואים, זה לא גן של שושנים. ואם כן, אז יש שם המון המון קוצים.

seeyou

New member
הבעיה "שלנו" שלא לומדים מאחרים!

זה קצת דומה למשפט של הנהגים בכבישים..."לי זה לא יקרה..." A life with love will have some thorns, but a life without love will have no roses. ישנם אנשים משקיעים יותר שעות לתיכנון טיול של כמה ימים, מאשר לתכנון החיים! keep smiling יוסי

magenta73

New member
אבל זה עדיין לא אומר

שאת לא רוצה את זה...
את פשוט יותר מודעת ולא נכנסת לפנטזיה. ולא מצפה שהכל ישתנה ושיהיה נהדר ונפלא וקל ונעים... ציפורים מצייצות ופרפרים ופרחים ולבבות אדומים על הקצה של המחברת... הכיטוב.

voguemaster

New member
אין עדיף

שניהם טובים באותה מידה. שניהם גם יכולים להירתע מזה באותה מידה. בעוד שלא לגמרי ברור למה אנשים נרתעים מגרושות מה שאני כן יכול להבין זה אנשים שנרתעים מגרושות עם ילדים. זה פשוט מצב שבו אתה יודע מראש שאין סיכוי שתהפוך לדבר הכי חשוב בעולם מבחינתה. זה אולי נשמע מפגר אבל כשקשר מעמיק ואתה לא במקום הראשון מבחינת סדרי העדיפויות של אהובתך (אחרי אולי עצמה) אז יש בעיה לרוב האנשים.

אכן נישמע מפגר

ומה יהיה כשיהיו ילדים משותפים? הם יקנאו גם בהם? הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה , לא לצאת עם מישהו שיש לו ילדים, היא אם אתה לא חושב שתוכל להתמודד עם ילד. מעבר לזה , הכל זניח לטעמי.

תגובה מהצד השני

אני רווקה ויוצאת מזה שנה לערך עם אב גרוש. ולמען האמת, אני חושבת שמצאתי את אהבת חיי, מעולם לא הייתי מאושרת יותר. תצאי עם מי שעושה ואתך מאושרת, את הסטטוסים תעזבי בצד (רק לא עם נשוי..
)

למעלה