שאלה

מיליתו

New member
שאלה

קיבלתי הודעה שהתקבלתי לתוכנית לימודים בחו"ל בקיץ. זו תוכנית מאוד מבוקשת מכל העולם, ואני מקבלת מלגה מלאה ודמיי מחייה לכל התקופה (4 שבועות) - עד כאן הכל נהדר.... אבל, אני אמורה להיות בטיפול בתקופה הזו - זריקות וכדורים. בעיקרון, מדובר במדינה מתקדמת, כך שאין שם בעיות של חוסר נגישות רפואית או מחלות בעייתיות, אבל בכל זאת...יש כמה בעיות - הפשוטה: איך מארגנים הטסה של תרופות בקירור ומאכסנים אותן בבית מלון? הבינונית: איך מוצאים ביטוח שמכסה מישהי שעברה השתלת מח עצם כשנה לפני הנסיעה, ועדין נמצאת בטיפול (אם כי לא כימוטרפיה). הקשה: במהלך הטיפול אני אמורה לעשות בדיקות דם סדירות כל שבוע-שבועיים, ובהתאם לשנות את הטיפול ואולי לקבל תרופות נוספות? אני ממש רוצה לנסוע, זו כניראה הזדמנות של פעם בחיים - וכפי שכבר הספקנו להבין - החיים יכולים להיות גם קצרים...

night mistress

New member
../images/Emo6.gif

חחח...זה בדיוק מה שדיברנו עליו לפני יומיים זוכרת? אמרתי לך "אוף..עכשיו לא יתנו לי ביטוח לצאת לחול.." וזוכרת מה ענית לי? "יש חברות פרטיות שמבטחות,אל דאגה, כבר טסתי עם אחת מהן.." אז קדימה.. תתחילי לעשות טלפונים..את תמצאי ביטוח, בכל מלון יש מקרר ואם לא אז ידאגו לך לאחד..וזריקות הרבה פעמים אפשר להזריק לבד.. זה לא מסובך כמו שאת חושבת.. לכי על זה.

מיליתו

New member
תודה

איןלי שום בעיה להזריק לעצמי, אני עושה את זה כל הזמן, אם רק הייתי יכולה הייתי לוקחת מעבדה ועושה לעצמי בדיקות דם... לגבי הביטוח - מה שהציעו לי בינתיים זה רק ביטוחים שלא מכסים מחלות קיימות (כניראה השתנו כמה דברים מאז הפעם האחרונה שנסעתי לחו"ל). בשביל ביטוח כזה אני לא צריכה לשלם בכלל - יש לי ביטוח דרך כרטיס האשראי הבינלאומי... בכל אופן, אם מישהו מכיר חברה שעושה ביטוחי בריאות לאנשים "כמוני" - תודיעו לי.... ביום ראשון יש לי פגישה עם הרופאה, ואני מתכוונת לשבת אצלה הרבה כי יש לי המון שאלות ובקשות - אולי אח"כ אני ארגיש יותר שלמה עם אישור ההשתתפות.

yiska11

New member
היי בכל מקרה בהצלחה רבה בלימודים

וכל הכבוד !!!!!!

מיליתו

New member
סקר חברות ביטוח

אז ככה - רק חברה אחת מבטחת חולי סרטן. הביטוח הוא עד תקופה של חודש (בדיוק התקופה שאני נוסעת). בכל אופן, המחיר בשמים - מחיר הביטוח שאני צריכה לשלם עבור חודש יקר יותר מזוג כרטיסי טיסה... אם אני משלמת עבור הטסה חזרה לארץ במקרה חרום - אני לא רואה טעם לשלם לחברת הביטוח, אני יכולה פשוט לרכוש כרטיס טיסה (בחצי מחיר הביטוח, או פשוט לשנות את תאריך הכרטיס שיהיה לי במחיר פעוט). מאחר ואינני חולה במחלת לב או במחלה בה יש הידרדרות מהירה מאוד וצורך בטיפול תוך כמה שעות, החלטתי לותר על הביטוח. במקרה של הידרדרות - גם טיפול בתוך כמה ימים יועיל לי, ולכן אינני רואה כרגע צורך בביטוח יקר כל כך - בכל אופן, אתייעץ עם הרופאה שלי בעניין, ונראה מה דעתה. בינתיים דעתה על הנסיעה חיובית, והיא אף תעזור לי מבחינת תרופות שכדאי שאקח איתי למקרה חרום. חוץ מזה - אני תמיד יכולה להתקשר אליה ולהתייעץ - גם מחו"ל...

למעלה