שאלה שמעתי ששאקירה נפטרה,זה נכון?
B BARBI92 New member 8/2/05 #3 SWEWA מישהו סיפר לי והייתי בהלם הוא אמר שזה הייה לפני כמה חודשים זה לא נכון?היא חיה?
G girls3 New member 12/2/05 #10 מה פתאום שהיא נפטרה! מאיפה השטות הזאת! אנחנו מאחלות לה שתחייה עד 120 שנה ויותר מזה! והעיקר שהיה לה אושר ובריאות כי זה הדבר הכי חשוב בחיים!
מה פתאום שהיא נפטרה! מאיפה השטות הזאת! אנחנו מאחלות לה שתחייה עד 120 שנה ויותר מזה! והעיקר שהיה לה אושר ובריאות כי זה הדבר הכי חשוב בחיים!
S swewa New member 8/2/05 #5 ממש ממש ממש ממש לא נכון! ואפילו יש תמונות לא מזמן שלה והיא גם הקליטה משהו לטקס תרומות לצונאמי שהיה לא מזמן, ובכלל היא עומדת להוציא סינגל ודיסק בקרוב אז סתם שטויות!! וקוראים לי לאה
ממש ממש ממש ממש לא נכון! ואפילו יש תמונות לא מזמן שלה והיא גם הקליטה משהו לטקס תרומות לצונאמי שהיה לא מזמן, ובכלל היא עומדת להוציא סינגל ודיסק בקרוב אז סתם שטויות!! וקוראים לי לאה
G girls3 New member 12/2/05 #8 מה פתאום! מאיפה עלה לך השטות הזו! היא תחייה עד 120 שנה ואנחנו מאחלות לה שתחייה הרבה יותר! ושהיה לה אושר ובריאות בחייים כי זה הדבר הכי חשוב לחיים!
מה פתאום! מאיפה עלה לך השטות הזו! היא תחייה עד 120 שנה ואנחנו מאחלות לה שתחייה הרבה יותר! ושהיה לה אושר ובריאות בחייים כי זה הדבר הכי חשוב לחיים!
G girls3 New member 12/2/05 #9 מה פתאום! מאיפה שמעת את השטות הזאת! אנחנו מאחלות לה שהיא תחייה עד 120 שנה ועוד יותר מזה! והעיקר שהיה לה אושר ובריאות כי זה הדבר החשוב יות בחיים!
מה פתאום! מאיפה שמעת את השטות הזאת! אנחנו מאחלות לה שהיא תחייה עד 120 שנה ועוד יותר מזה! והעיקר שהיה לה אושר ובריאות כי זה הדבר החשוב יות בחיים!