שאלה

שאלה

הייתם מצליחים להישאר בקשר עם מישהו שמתייחס בזלזול וחוסר כבוד דוחה להורים שלו? בעיקר לאמא שלו? צועק/צוחק/מזלזל בהם? אני לא יודעת מה ההיסטוריה בקשר והוא גם לא רוצה לדבר על זה. אבל התנהגות כזו היא דוחה לטעמי. אני לא חושבת שלאף אחד יש את הזכות להשפיל מישהו אחר ליד אנשים אחרים, בטח שמדובר באמא שלך. וזה גורם לי להתקרר ולהרגיש רתיעה כזו. הוא בן 21. גר עם ההורים. ואני פשוט לא ידועת מה לעשות!!!! לגמור את זה? מה הייתם עושים במקומי?!

seeyou

New member
גם אני חושב כמוך-../images/Emo140.gif

מה הייתי עושה במקומך? עשיתי!- בכול פעם שנתקלתי במצב כזה עוד בתחילת הקשר,עזבתי. לא נתתי לרגשות לשלוט על עקרונותי . אבל זה אישי מאוד. יוסי נ.ב בדרך כלל התנהגות בגיל צעיר כלפי ההוריים מתבטא במערכת יחסים-זוגיות,בגיל מאוחר יותר. יוסי

TheWhiteTigris

New member
אני

מזלזל באנשים שככה מתנהגים להוריהם. אם לאנשים הכי קרובים הם מביעים את גסותם, זה אומר שיחסם לכלל החברה יהיה כזה. לכן אנשים כאלה אני לא אחזיק אפילו כידידים.

מה זה עניינך בכלל?

הוא בן אדם אחר, הוא לא את, ויש לו את החיים שלו ואת הרקע שלו וההתמודדויות שלו. מי את שתחליטי לקחת שליטה על החיים שלו ולהחליט מה נכון בשבילו או איך בן אדם צריך להתנהג להורים שלו? את בכלל יודעת בדיוק מה הרקע שם? או שסתם עולה לך משפט כזה של "אסור להתנהג ככה להורים".. את לא יודעת כלום ואין לך זכות לשפוט אחרים, אם את לא יכולה לאהוב אותו ולקבל אותו כמו שהוא ולהיות הבן אדם הראשון שמבין אותו, אז באמת תעזבי.

למעלה