שאלה...

sheli0

New member
איך זה יכול להיות

איך זה יכול להיות שאף אחת לא יודעת את המילים בספרדית של השיר בליבך זה מופיע בספרדית גם באחד הדיסקים של דיוויד קדימה קצת עזרה

la orejita

New member
זה יכול להיות!

ת'אמת שלי היו את המילים בדיסק של מנסניטה..מצאתי את הדיסק אבל אין לי מושג לאן נעלמה העטיפה... תחפשי באינטרנט אולי תמצאי... בהצלחה!

yoyo123456789

New member
שאלה...

איפה אני יכול להשיג את הדיסק הראשון בספרדית של דויוד ברוזה? (אני יודע שהביאו אותו לארץ פעם, אבל אין לי מושג איפה אני מוצא אותו עכשיו, בצליל אמרו לי שכבר לא מביאים אותו)

yoyo123456789

New member
תראו

קשה לי להאמין שאף אחד לא יודע איפה אפשר להשיג את הדיסק. כיוון? משהו?...

הדיסק Isla Mujeres

בטח אפשר לעשות הזמנה בחנויות המוסיקה, ככה זה עם רוב הדיסקים. אם לא תכתוב בקשה מיוחדת באתר של דיויד אוליי הם יענו לדרישתך... חוצמזה יצא לדיויד לא מזמן בספרד דיסק חדש מדהים בצורה לא נורמלית "PARKIN COMPLETO" (החניה גמורה בספרדית) ושווה לך לנסות להזמין גם אותו. אם יהייה לו ביקוש בארץ אוליי הם יחליטו להביא איזו כמות. דיסק משגע.

la orejita

New member
המממ...

אולי הוא יכול להשיג את הדיסק אחרי הופעה - אני קניתי אותו אחרי הופעה . למען האמת זה אחלה של דיסק. (אגב...חניה/חניון מלא לדעתי) בכל מקרה שבת שלום!

rabenir

New member
את הדיסקים ה"ספרדיים", וה"אמריקאים"

ניתן להזמין אצלי. אשמח לעזור לך. שלח לי מסר עם הכתובת שלך. אין טעם לשלוח הודעה באתר, שהרי גם הפניות הללו, מגיעות אלי... התקליט ה"ספרדי" החדש נקרא (בתרגום מילולי פשוט), "החניון מלא" והוא עתיד לצאת בארץ, בסביבות חודש מאי. ניר

la orejita

New member
אגב ספרדית...

עכשיו שמעתי את השיר ראקל.. אני כל כך אוהבת את השיר הזה הוא מעלה בי זיכרונות

חניון מלא- נו לזה התכוונתי.

אני מדברת ספרדית אז קצת קשה לי לתרגם כי זה ברור לי מדי. סליחה ניר.

ללה אורחטה..

כן. אני מישראל אבל למדתי (ההורים שלי גרו בספרד המון שנים ואח שלי נולד שם) חצ"מ לקחתי שיעורים פעם, ויש לי משפחה מ ובארגנטינה....למה מאיפה את?

alits24

New member
Isla Mujeres

השגתי השבוע את הדיסק הזה בתו השמיני (בירושלים) בהצלחה

למעלה