שאלה....

M o n a L i s a

New member
שאלה....

אחת העדיפויות שלי בהרשמה הייתה כימיה ראשי ומידענות משני, ובגלל שנרשמתי כבר בינואר, קיבלתי תשובה שהתקבלתי למידענות משני וכימיה עדיין בדיון. ראיתי שהדרישות הן: פסיכו 580 ובגרות 87 ולי יש פסיכו 580 ובגרות 98. גם מצוין בפירוש שהקבלה למסלול המשני סלקטיבית בגלל מס' מקומות מוגבל. איך זה אפשרי שקיבלתי תשובה כ"כ מהירה למידענות וכימיה בדיון?!

amdolev1

New member
עניין פשוט

בגלל שעברת את הקריטריונים הבסיסיים של מידענות, אז התקבלת. לעומת זאת, בכימיה את כנראה בקבוצת ביניים. כנראה שהציונים שלך הם על סף הקבלה והפקולטה עוד לא רוצה לתת תשובה סופית. צריך לחכות ולראות כמה סטודנטים נרשמים וכמה מקומות יש השנה. אם הפקולטה תתמלא באנשים עם ציונים גבוהים יותר משלך - אז תהיה לך בעיה. גם לי היה מקצוע שהיה בדיון ו(דיי מהר)נדחיתי. לעומת זאת, אני מכיר הרבה אנשים שבסופו של דבר התקבלו.

amdolev1

New member
עניין פשוט

בגלל שעברת את הקריטריונים הבסיסיים של מידענות, אז התקבלת. לעומת זאת, בכימיה את כנראה בקבוצת ביניים. כנראה שהציונים שלך הם על סף הקבלה והפקולטה עוד לא רוצה לתת תשובה סופית. צריך לחכות ולראות כמה סטודנטים נרשמים וכמה מקומות יש השנה. אם הפקולטה תתמלא באנשים עם ציונים גבוהים יותר משלך - אז תהיה לך בעיה. גם לי היה מקצוע שהיה בדיון ו(דיי מהר)נדחיתי. לעומת זאת, אני מכיר הרבה אנשים שבסופו של דבר התקבלו.

למעלה