שאלה

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שאלה

אתם מדברים / משוחחים עם אלוהים? איך אתם משוחחים / מדברים איתו? אתם מרגישים שהוא עונה לכם?

anonimitusa

New member
כן בהחלט שהוא עונה :))

משוחחת עם ה', במילים שלי או באמתעות מה שכתב לנו בתנ"ך, ז"א משתמשת במילים שלו בכדי לפנות אליו. הוא עונה לי תמיד בחלומות, בחזיונות, ובמחשבות. תזכרי שחלום רע, מפחיד מבעית שהעניק לך הרגשה שלילית, רעה, מצמררת איננה מה'. לא כל חלום הוא מה'. חלום נעים, עם תקוה, או נבואי שלא הנעיק לך תחושה רעה, בכי או תחושה שלילית הוא מה'. כשמה שביקשתי קורה אני יודעת שה' ענה לי :)) אני חייבת להודות שהחיים שלי התשנו לגמרי כשמצאתי את ה'. (ואני לא דתיה בכלל בכללאבל אוהבת את ה' ובוטחת בו לגמרי בכל ליבי ומאודי). איך אני משתמשת בכתבו בתנ"ך בכדי לדבר איתו? מאד פשוט: אם ה' כתב לנו בתהילים "ה' רועי לא אחסר על מי מנוחות ינהלנו נפשי ישובב..." אני מדברת אליו ואומרת לו "ה' אתה רועי ואתה דואג לי ולא חסר לי דבר, אתה מנהל אותי על מי מנוחות ומשמח את נפשי..." אני מודה לו על החיים העניק לי, על האהבה שלו, על הילדים בעלי שנאי כל כך אוהבת, המשפחה, ההורים, הפרנסה והמזון, הבריאות, ההגנות, המלאכים שהוא שולח אלינו להגן עלינו ועוד ועוד. כמעט כל ספר התנ"ך כולו הוא תפילה אחת גדולה לה'.

LoveBeing

New member
אני חושב שהוא עונה בחיים הרגילים..

הוא עונה כל הזמן דווקא באמצעות דברים פשוטים.. מי ששם לב לדברים הקטנים וגם מחפש- מוצא כל הזמן! גם בבלוג שלי כתבתי בהתחלה הרבה על "צירופי המקרים", וככל שכתבתי על זה ככה גם ראיתי יותר דברים. אפילו שני חתולים עם זנבות משולבים.. או אפילו דבורה שפתאום נכנסת לחדר.. ומזכירה לנו מה חשוב בחיים.. שהדברים לא כאלו נוראים- שרק בני האדם מסבכים.. הטבע תמיד היה המורה הכי טוב.. לפי דעתי אלוהים הוא בדברים הפשוטים. דווקא במקום שהוא נמצא הכי הרבה- באנשים, זה הכי קשה לראות- כי הם מראים לנו את החיים.. יותר נכון את החיים לפי איך שאנחנו רואים אותם. בני האדם הם המורים הכי גדולים- אבל קשוחים.. הטבע מלמד אותנו בלי להשתמש במילים... אבל גם טלווזיה.. ומוסיקה וכל הדברים שבני האדם עושים, הכל יחד זה אלוהים. הכל יכול לשמש מסר- אם רק מחפשים! לא תמיד מתי שרוצים.. אבל תמיד מתי שצריכים! אבל באמת צריכים.. היקום יודע את הזמן המתאים. זאת אומרת אלוהים..
ספרים מומלצים: הכוח טמון בתוכך- של לואיז ל. היי. סדרת סיפורי עוף לנשמה... עכשיו משהו שפירסמתי במקרה הרגע.. רציתי שגם אתם תראו את זה: המלצה על סרט!
שלשום ראיתי סרט פשוט נפלא... שמשום מה לא ידעתי על קיומו ומזל שגיליתי! לסרט קוראים: קונטקט- Contact זה על מדענית צעירה (ג'ודי פוסטר) שאחראית על פרוייקט סטי למי שלא מכיר- זה פרוייקט שמטרתו לגלות תרבויות אחרות בחלל.. זה סרט פשוט מרגש ומקסים... כי זה כאילו המדע נגד הרוחניות, ולראות איך שניהם משולבים. אני ממש ממליץ על זה! (לא סתם באתי לכאן..) הוא ב-DVD והוא מ-1997 נראה לי.. חשבתי שחשוב שאחרים ידעו על הסרט הזה.. כי חבל שהוא יעלם מהעולם לפני זה. והנה עוד סרטים טובים: "לחלום אותך" "לקום אתמול בבוקר" "ברוס הגדול מכולם" "איש הכוכבים" "תקלה מופלאה" "סיפורי דגים" (מעולה!) שיהיה לכם יום טוב! גיל

למעלה