שאלה

14בן

New member
מישהו יודע מה הסוף השני של משחקים..

נסתרים???? אני ראיתי את הסוף הראשון ומשהו לא הסתדר לי- javascript:InsertIcon('
') javascript:InsertIcon('
')javascript:InsertIcon('
') (זהירות ספויילר) לא הבנתי איך לילדה היה יכול להיות 2 מערכות יחסים עם אבא שלה...אחת שהאבא הוא צ'רלי והשניה היא שהוא אבא שלה והיא באה אליו כדי שיגן עלייה מצ'ארלי????!!!

ע ד י ד ע

New member
גם אני לא הבנתי!

פתאום המטפלת (שחכתי איך קוראים לה חחח) סגרה לה את הדלת כאילו בבית החולים. כאילו היא חלמה הכל? תסבירו בבקשה את העלילה! תודה

רועי123456

New member
משחקים נסתרים../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהיא חלמה את זה לא הגיוני וכנראה היה לדיויד האבא פיצול אישיות כי שניה לפני שהסרט נגמר ראו את הציור שהיא ציירה וראו את האבא עם שני פרצופים כאילו יש לו פיצול אישיות והוא הרג את אישתו בגלל שהיא בגדה בו רואים את זה בסוף. ואני לא בטוח זה מה שנראה לי ואם מישהו ראה את הגרסה השניה והוא יכול לכתוב מה היה שם שיכתוב.

Loka4Ever

New member
כן אבל....../images/Emo58.gif

למה בסוף הילדה הזאת הייתה במוסד או מה שזה לא יהיה??? למה המטפלת שלה אמרה "אני לא מתכוונת לוותר עליה"?

שאלה

אממ... יש לי שאלה...... אני רוצה ללכת לראות את הסרט " משחקים נסתרים" עם דה נירו ואני רוצה לדעת עם מישהו ראה אותו?. והסרט שווה את הכסף??. ואותו דבר לגביי "הטינה"..... תודה!!!

NiKi†a

New member
הטינה מאוד שווה =]

מלא יגידו לך שלא, אבל אני מאוד מאוד נהנתי :) לגבי משחקים נסתרים- עדין לא ראיתי..אבל אני חושבת ששווה לפי הביקורות שראיתי.

רועי123456

New member
משחקים נסתרים שני הסופים../images/Emo58.gif

ראיתי את שני הסופים וזה ממש לא הבדל גדול בסוף הראשון אחרי שהמטפלת הורגת את האבא[צארלי]אז רואים את הילדה הולכת לבית הספר ושהמטפלת הזאת יוצאת גם מהבית ואז רואים תמונה עם מישהו עם שני פרצופים ובסוף השני אחרי שהמטפלת הורגת את האבא [צארלי] רואים אותה אומרת לילדה שהיא אוהבת אותה והילדה אומרת תשאירי את הדלת פתוחה והיא אומרת את יודעת שאני לא יכולה והיא סוגרת את הדלת ורואים את הילדה בבית משוגעים לילדים כזה והיא אומרת אני לא מתכוונת לוותר עליה.

רועי123456

New member
תיקון../images/Emo58.gif

בסוף הראשון לא רואים תמונה רואים ציור עם שני פרצופים שהילדה ציירה

ziv86

New member
מזתומרת 2 סופים ? ../images/Emo128.gif

אני ראיתי את הסוף עם זה שהיא כאילו בבית משוגעים או בית חולים או לא יודע ... ולא הבנתי באמת איך האבא היה צ'רלי, ואיך הוא מצד אחד היה עם האוזניות ומצד שני בתוך הארון הולך להשליך את האליזבת יאנג הזאת

ziv86

New member
התבלבלתי בסמיילי.../images/Emo58.gif במקום../images/Emo128.gif

למעלה