שאלה

Koala Girl

New member
שאלה

מקווה שזה הפורום המתאים... מה אפשר לעשות נגד "חרדת מבחנים"?

rusty plusty

New member
יש היום בשוק

תרופות כמו רגיעון של הדס ויפות כאלה אנטיסטרס שאמורים לעזור חוצמיזה לא יודעת

נכון יש גם את "רסקיו רמדי" שהרבה

משתמשים.. חוץ מזה אולי מדיטציה יוגה ושאר הדברים שעוזרים להירגע,נשימות וכ'ו.. ואת יכולה לפנות ליועצת ביה"ס לקבל הקלות במבחנים למשל הארכת זמן אני אנסה למצוא מאמרים ולכתוב לך

Koala Girl

New member
כבר מאוחר מדי בשבילי

לקבל הקלות
מדיטציה ניסיתי פעם אני לא מסוגלת להתרכז אפילו
חח ותודה

דנה צ

New member
את יכולה

לפרט קצת יותר למה את מתכוונת ב"חרדת מבחנים"?

Koala Girl

New member
אממ...

ידעתי שתגיע שאלה כזאת
זה התחיל משנה שעברה..(אני בי"ב עכשיו) לא יודעת ממש להסביר,אבל לפני מבחן אני ממש לחוצה ופספסתי כבר המון מבחנים בגלל זה
שלא נדבר על בגרות אחת שנה שעברה

אולי זה עוזר...

מחיפוש קטן בגוגל: http://www.m-zahav.com/PressSubArticle.asp?Article_ID=1 יש גם קישור בסוף ההודעה זה מכון שכנראה מטפל בזה במבה.

חרדת מבחנים

חרדת מבחנים - כשאומרים את זה מתכוונים להרבה דברים. ללחץ בזמן המבחן, לכאבי ראש או בטן, ל"בלק אאוט" שבו לא זוכרים כלום ועוד. יש המון שיטות להילחם בהז, החל מהדרך בה לומדים ומשננים את החומר, דרך נשימות נכונות והרפייה בזמן המבחן. יש עוד כלים. אולי תפרט קצת יותר, ואולי אחרים יפרטו רעיונות ?

Koala Girl

New member
תפרטי* אני בת../images/Emo13.gif

בעיקרון זה יכול להיות הכל..כאבי ראש,בחילות,בלאק אאוט..לפעמים קשה לי לנשום או שאני רועדת

baa

New member
עוד לא מאוחר מדי להוציא הקלות!

אני גם צריכה הקלות בבגרויות (י"ב כמוך) והפסיכיאטרית שלי אמרה שיש לנו עד פסח לראות איזה הקלות אני צריכה... המון בהצלחה!

noni2222

New member
ההקלות נראה לי עוזרות

ברב המקרים.. אבל אני לא בטוחה שזה הפיתרון.. (לא שיש לי משהו יותר טוב להציע..). אמ.. גם לי תמיד יש הרגשות לחץ אבל בסוף אני מוציא ציונים טובים *נתעלם מהעובדה שעד לפני חודשיים הייתי ילדה בכיתה ח' של אין ציון מתחת ל-95 ועכשיו הוצאתי בכיתה ט' בשבועיים 6 נכשלים* פעם גם הקאתי מרב לחץ. תנסי לחשוב על זה שהלחץ לא יעזור לך - והוא רק יגרום לזה להיות יותר גרוע. תגידי לעצמך שהתכוננת מספיק, ולא משנה מה יהיה וזה רק מבחן, וגם אם יהיה רע - חפיף. אז ניסית כמה שאפשר.

אורידן

New member
חרדת מבחנים

ישנה ערכה הכוללת קלטת וידאו וחוברת המדריכים כיצד להתגבר על חרדת מבחנים חפשי ב גוגל תחת TEST SUCCSSES או להצליח במבחנים. שיהיה בהצלחה ד"ר אורי דן פסיכולוג קליני מומחה

למעלה