שאלה

שאלה

בעקבות המשחק בין יובה לריאל אתם לא חושבים שיובה קצת גנבה את המשחק? אני לא אוהד של אחת הקבוצות ואני חושב שנעשה עוול קטן לברסה כי יובה שיחקה הגנה אגרסיבית מדי [כמו העבירה שנשרקה לרונלדו בעקבות משחק מסוכן של קנברו] למרות שיובה משחקים הגנה נפלאה ועל זה אין לי ויכוח אני רק טוען שהפעם ההגנה הכמעט לא ספורטיבית שלהם מנעה משחק שקול יותר

הגנה כמעט לא ספורטיבית?

אני לא מסכים איתך, ההגנה של יובנטוס הייתה מצויינת וספורטיבית, ובקשר לעבירה שנשרקה לקנברו בעקבות הרמת רגל ליד רונלדו- הוא היה רחוק ממנו ולא סיכן אותו, לא היה שם משחק מסוכן. יובה הייתה יותר טובה לאורך כל המשחק וגם ההארכה והגיע לה לנצח. אגב, אל תיתן לכינוי שלי (פאביו קאפלו) להטעות אותך, אני לא אוהד יובה בחרתי את הכינוי כשקאפלו היה ברומא.

אתה באמת צריך לשאול?

ברור שברצלונה-צ'לסי, זה היה המשחק הכי טוב בעשור האחרון. ואני לא חושב שזה מוזר שאין קבוצה ספרדית ברבע גמר, ככה יצאה ההגרלה, אם ריאל וברסה לא היו עפות אז יובה וצ'לסי היו עפות שהן קבוצות לא פחות גדולות (לפחות העונה) ובקשר לספרדיות האחרות באמת שאין צורך להרחיב, התקופה הקצרה בה היו בספרד עוד כמה קבוצות שוות חוץ מריאל וברסה חלפה ממזמן (לפני חצי שנה אבל זה נראה הרבה יותר)

זה קצת מוזר

זה קצת מוזר שאין קבוצה ספרדית ברבע הגמר אבל לריאל לא הגיע וברצלונה היו אמורים לעלות אבל היתה טעות שיפוט מה לעשות רק מהזווית של מאחורי השער היה אפשר לראות שתפסו בחולצה את ולדז אם היו פועלים חכם והוי יכולים לראות אם היתה או לא היתה תפיסה תוך כדי משחק אז גם אם היתה טעות היו יכולים לתקן אותה אבל אי אפשר אז זה לא משנה!!!

למעלה