שאלה

עידן31

New member
שאלה

אני מאמין באלוהים- אני אפילו עושה קידוש בימי שישי ואני בן אדם שפוי לחלוטין ואינטליגנט מאוד אבל משהו אחד מטריד אותי. אני יושב מול המחשב והכל סגור והדלת שלי בחדר סגורה\ החלונות סגורים ופתאום משום מקום מגיע זבוב ובדקתי את זה - הוא פשוט צץ משום מקום אז בקיצר אמרתי לעצמי: נהרוג אותו- ואכן כך הרגתי אותו. עובר שתי דקות ומגיע יתוש ענקי משום מקום ושוב אני מזכיר שאני בן אדם שפוי מאוד, נורמלי לחלוטין, אינטיליגנט ובחיים לא היו לי הזיות. אז נחזור למקרה של היתוש- הרגתי אותו גם. מאיפה זה בא? אני בדקתי כל חור שיש בחדר ובאמת נכנסתי קצת ללחץ מזה. מה אתם אומרים? אז בקיצור אני קורא בעיתון שיש סרט חדש מאוד טוב שנקרא קונסטנטין - שמדבר על אלוהים שטן ועוד ועוד, אמרתי לעצמי נלך לראות. עכשיו אני לא רוצה להשמע משוגע אך באמת הסרט ריתק אותי, ולפני זה רשמתי הודעה בפורום שאם מישהו מאמין שיש עוד עולמות(תסתכלו לפני) ואכן רשמתי לכם את המקרה המפחיד שלי עם הסרט ארבינקה שנהפך לארבינקא פתאום. הצעות מה לעשות? ואני מדבר ברצינות כי אני בן אדם מאוד נורמלי מאוד אינטיליגנט- לומד בפתוחה ומקבל ציונים גבוהים ( 88 בחשבון אינפינטסימלי ו 95 בדיפרנציאלי ולומד במסגרת לתואר ראשון) מי שיכתוב לי פסיכאטר וכל מיני קשקושים שכבר נמאס לי באמת לשמוע אני לא יענה לו אני מחפש הצעה אמיתית- יש פה איזה רב בפורום?

bios

New member
הסיפורים שלך לא כל כך ברורים

לא הבנתי כל כך מה בדיוק קרה עם הסרט, ומה קרה עם השמות של הסרטים האחרים והמראה של הערים. הם משתנים מול העיניים שלך? אם אני מבין נכון, נשמע כאילו יש לך הזיות. הסיכוי שתמצא רב בפורום די קלוש, כי המטרה של הפורום היא לדון בספר "שיחות עם אלוהים", שהוא לא קשור לדתות הממוסדות ואפילו מבקר אותן. בכל מקרה, נראה לי שיש סיכוי גדול שגם רב היה שולח אותך לייעוץ. חוץ מזה, לאינטליגנציה אין כל כך קשר לבריאות הנפשית שלך - אתה מכיר את הסרט "נפלאות התבונה?" הגיבור שם הוא גאון חתן פרס נובל (נאש) שסבל מסכיזופרניה, שכוללת הזיות. אם לא ראית, אני ממליץ. בהצלחה וכל טוב...

nehud

New member
אני מאמין באלוהים

החיבור הפנימי שלך חסר, הלוגיקה שלך חלשה לאמונה באלוהים ולקידוש בשבת אין כל קשר פרט לפולחןוהגדרת גבולות, ברכות ותודות. היכולת לקבל ציונים בחשבון אינפי' אינה מדד לאינטלגנציה כלל ועיקר אך חשוב מכל יש לך אומץ להציג את ההוויה ולבקש עזרא למציאת הפיתרון. בקש תשובה לשאלה מה הסימנים באו להזכיר לך ע"י פתיחת ספר תנ"ך באופן אקרעי או קלפי טארות, אושו , I-CHING באהבה אהוד

למעלה