שאלה

giloni

New member
שאלה

אבל לפני כן התנצלות: זה (ככל הנראה, לא פסיכדליה) אבל אני מנסה לנצל את הידע שנראה לי הולך ומצטבר כאן, ושלצערי אינני יכול לתרום לו מי-יודע-כמה: האם שמעתם, או ידוע לכם על להקה בשם King earl Boogie band? הם הוציאו אלבום אחד ב 1972 בשם Trouble at Mill. זוהי מן להקת המשך ל Mungo Jerry (להקה של להיט אחד, In the summer time, אבל יש לי אלבום שלהם והם עשו מוסיקה מאד מיוחדת ויוצאת דופן). פשוט מענין אותי (אה-כן, לגיטריסט שלהם קראו Dave Lambert שהצטרף אחרי שפירק את Fire - הלהקה הפסיכו-לייט שלו - ולפני שהצטרף ללהקה אחרת שלא נעסוק בה כאן, כמובן) תודה מראש וסליחה על הבלתי פסיכדליות יקי יקי

מורנא007

New member
אני לא יודע

בכל מקרה, "שומעים את הרוק הכבד דרך הגיטרה האקוסטית" שלו

Jflyaway

New member
בדקתי ב TAPESTRY OF DELIGHTS

ומצאתי שבעצם גם אתה..... בדקת שם
חוץ מזה אני יודע NADA אבל אני בטוח שזה LAMBERT אחר, VERNON JOYNSON היה מתעכב על זה אם זה היה הלמברט "שלך"

giloni

New member
זה הלמברט שלי, ורק שלי

לא מחלק אותו עם אף אחד!! סתאאם. זו פשוט הייתה יציאה חד פעמית. באותה שנה הוא ניגן באלבום של וויקמן (ששת הנשים), הקליט עם הלהקה הזו והצטרף לסטרובס בסוף אותה שנה. חלק מהשירים שהוא כתב עבורם יצאו באלבום הסולו האחרון שלו שיצא לפני כשנה. ב AMG כתוב עליהם לא מעט והרושם שלי שזה משהו שכדאי לנסות אותו, אם כמובן מצליחים לשים עליו את היד. אני מאד מעריך את נגינת הגיטרה של לאמברט שמאד מושפעת מפיט טאונסהנד. יקי

Jflyaway

New member
יקי... בסוף תמצא את עצמך קונה

כרטיסים ללונדון ל REUNION של מונגו-ג'רי...

giloni

New member
אני לא חושב

אבל מעניין אותי אם מישהו שמע את האלבום שלהם במלואו ויכול לחוות דעתו. מדובר במוסיקה מאד משונה לטעמי, משהו שמהלך קרוב ליצירות המוקדמות של מארק בולין (שד"א - מוגדר באת שהופניתי אליו כפולק-פסיכדלי). מן צליל רזה כזה - גיטרה אקוסטית, לפעמים חשמלית אורירית כזו, עם כלי הקשה (לא ממש סט תופים) ושירה הזוייה משהו. מעניין מה חושבים כאן על מונגו (אם בכלל) ועל ט.רקס המוקדמים יקי

Jflyaway

New member
אתה מתכוון לרקסים כשהם עוד

היו עם השם הארוך? נהדרים! האמת - אני אוהב אותם בכל התקופות. אבל כן, בהתחלה - זה היה פולק פסיכדלי- בעיקר ב UNICORN.

למעלה