שאלה..

שאלה..

מה הייתם עושים במקרה כזה... נפגשתי עם מישהיא לפני ארבע וחצי שנים מהאינטרנט הייתי 18 וחצי היא 16 וחצי אחרי שדיברנו איזה חודש בטלפון.. קיצר אין לי מושג למה אחרי הפגישה שהייתה משהו כמו שעה וחצי באיזה קניון ככה אחרי צהריים הבחורה ניתקה קשר טוטאלי.. לא ענתה לטלפון ולא יצא לי לדבר או לראות אותה מאז... יש בינינו מרחק חצי שעה נסיעה לא אותה עיר... אה.. וזה לא בגלל המראה שלי וזה על סמך הרבה בנות.. אני בטוח ב99 אחוז... ניתן לה אחוז לכל מקרה שלא אהבה את המראה... בכל מקרה.. אחותה מתחתנת עם קרוב משפחה שלי היום.. שהמשפחה שלו די קרובה לא עוד דודים.. איך להגיב...?.....??? לא יודע אם היא תזהה.... ואם כן...?? מה לעשות... תנו לי עצות... לנחות עליה בהפתעה מה קורה ימניאקית התחמקת ממני הא...!!!חחחח אגב אז היא הייתה נראית פצצה... אני מקווה שנשארה.. קיצר תנו לי כמה עצות.. אין לי מושג איך להגיב... למרות שאני מצפה למפגש הזה....

Cobe Anan

New member
קודם כל, לא צריך להגיב..

זה עניין רחוק, ולא קשור למה שהיה או לא היה בינך לבין הבחורה. דבר שני, מגיל 18 אתה השתנית, והיא, מגיל 16 בטח שהשתנתה. אולי הנושא כבר נשכח, אתה לא יכול לדעת. עצה שלי: אל תחפש אותה. אם אתם נפגשים, תהיה נחמד, תגיד שלום, אבל אל תיצמד. אם היא יוזמת שיחה- תזרום. שיהיה במזל! זהו.

לא אמרתי לה כלום..

טוב תאמת אני יגיד שקלטתי אותה מסתכלת עלי טיפה.. כאילו היא חושבת מאיפה אתה מוכר לי... חחחחחחחח ראיתי אותה שם עם חבר ורוב הזמן היא הייתה משפחה קיצר לא תפסתי אותה לבד לאיזה דקה.. טוב חפיף לא נורא.... ואיך שהיא השתנתה....!! עדיין נראית סבבה... אבל שונה לגמרי... טוב כל הקטע בשיער.. בנות אוהבות לשנות את השיער כל כמה זמן..

למעלה