שאלה

שאלה

אני מנסה לשמור על לאכול נכון ולהרזות .. עד הקיץ אני רוצה להרזות . אני פשוט רוצה לדעת אם אני אוכלת בסדר .. בבוקר - קורנפלקס עם חלב \ שוקו . בצהריים - ארוחת צהריים מזינה , בבצהריים אני אוכלת כל מה שאני רוצה .. גם אם זה שניצל או משהו דומה . זה בסדר ? בערב - סלט . ובין לבין אולי לפעמים אני לוקחת איזה חתיכת שוקולד או ממתק אחר כלשהו .. אני משתדלת כמה שפחות . אני הולכת 3-4 פעמים בשבוע לחדר כושר כל פעם שעה וחצי שם וגם בבית אני משתדלת להקפיד לעשות 40 כפיפות בטן כל יום .. האם עד הקיץ אני אוכל לרזות ככה ? או שאני צריכה לשנות דברים ?

תרזי אבל..

אני לא ממליצה לך על קורנפלקס וחלב. עדיף כמה שפחות חלב של פרה, וגם הקורנפלקס מלא מלח., בכלל עדיף להתרגל למזון לא מעובד. מציעה לך שתי פרוסות לחם מקמח מלא עם גבינת עיזים, או ביצה, בבוקר, וסלט, כדי שלא תגיעי רעבה מדי לצהרים. וגם החטיפים, לא יותר משניים. בהצלחה.

עוד שאלה נורא חשובה לי ..

זה הקורנפלס הזה של האלופים , הצהוב .. ואני אוהבת חלב , אני שותה שוקו והכל . אני לא רוצה להגביל את עצמי יותר מידי .. ועוד שאלה חשובה , בבוקר עכשיו אני אוכלת מצה עם שוקולד והולכת שעתיים אחרי בערך .. לחדר כושר . זה בסדר ? או שעדיף לפני זה לאכול משהו אחר ? כמה קלוריות זה מצה עם שוקולד ?

Benjush Girl

New member
תמשיכי עם החלב!

http://199.203.242.172/club50/page.aspx?pid=226&cid=0&menu=10 החלב מסייע להרזייה,וטוב מאוד לבריאות מצה עם שוקולד זה כ250 קלוריות

עד הקיץ....

מהנתונים שאת נותנת לא ניתן לענות לך בצורה מלאה . אין נתונים על המשקל והגובה שלך. כמו כן לא ברור מהם היעדים שלך. מומלץ ביותר לגשת לייעוץ עם איש מקצוע במסגרת מסודרת ע"מ לקבל מענה.

למעלה