שאלה

• פותח הנושא chty
  • פורסם בתאריך

chty

New member
שאלה

שלום רב לכל אנשי הפורום! יש לי שאלה שהיא: 1. האם להחזיק משקולות של כ2 ק"ג ולעשות צל בוקס.. רק ידיים.. זה משפר את מהירות היד..?? אני מתכוון למשל לתת ישירים.. למרות שזה איטי עם המשקולות.. אחרי זה בקרב.. מהירות הידיים שלי תהיה באמת הרבה יותר מהירה.. האם זה נכון?? תודה מראש!

lironmarko

New member
בשלב התחלתי של האימון זה

בכלל לא נכון לעשות את זה ....!! מסוכן לטכניקה . שאדו ותיקון טכניקה עושים מול מראה | מאמן ובלי משקולות . יש צורה לעבוד עם משקולות וזה רק שהטכניקה נבנית טוב בלעדיהם ואת זה עושים רק אחרי הרבה התקדמות בעבודה שלך ו2 קילו זה יותר מידי קילו או חצי קילו יספיקו בהחלט . דסקלו נראה לי יש לך יכולת להוסיף על מה שרשמתי . לירון

dascalu jacob

New member
לירון - מסכים לכל מילה וארחיב בנושא

טכניקה נכונה חייבת להיות אבן יסוד בלימוד של כל שיטה. עד שלא מוציאים את המכה בצורה טובה ונכונה במצב נייח לא עוברים לתנועה. אחרי זה עוברים לתנועה בכל הכיוונים. אחרי זה מבצעים צל בוקס נכון ולאט. אחרי זה לומדים צל בוקס מהר. לאחר מכן אם אתה מעוניין לשפר את המהירות שלך, עדיף להשתמש בצל בוקס עם גומיות עדינות ולא עם משקולות, כי למשקולת שצוברת תאוצה יש מצב בו היא יכולה להזיק למפרק. מעבר לכך 2 ק"ג במידה ואתה שוקל 50 ק"ג זה המון. די ב1 ק"ג ולא יותר. תרגילים נוספים לשיפור מהירות המכה הם תרגילים פליאומטריים לחלק גוף עליון. צל בוקס במים עד גובה הסנטר זה מעולה. כדור מהירות שמחובר ב2 קצותיו מעולה. בקיצור הדרך ארוכה ומי שמעוניין להיות טוב צריך שנים רבות של אימון. אימון לרמה גבוהה ונכונה זה לא פוטופרג'.

chty

New member
קודם כל תודה ו...

שלום יעקוב... יש לי ממש תכניקה טובה ומהירה... אתה צריך ליראות אותי עושה צל בוקס פעם אחת...
אז אני מבין שמשקולות עדיף לא לעשות... ולעשות פעילות במים... סבבה תודה רבה לשניכם!! בנוגע למאמר... עדיין לא קראתי... אבל אני יקרא אותו ויגיב..! תודה רבה שוב!

dascalu jacob

New member
קישור למאמר על הגברת כוח במכה

מומלץ מאוד לכל הענפים של אגרוף אגרוף תאילנדי וMMA

cincin

New member
דסקלו 2 שאלות

ברשותך, האם בהרמת המשקולות ליד אחת בשכיבה (כמו במאמר) זה משנה אם היד _כלומר המשקולת נמצאת לכל אורך התנועה לרוחב הגוף(כמו שמרימים מוט בשתי ידיים) או שבגלל שזה אגרוף כיוון ההרמה צריך להיות כאילו אני מחזיק מוט מקביל לאורך הגוף 2- כשהוא כותב שהעוצמה של האגרוף תלויה ברגל, האם הכוונה גם ליד הקדמית (גאב) או רק לאגרוף מהיד האחורית? תודה וחג שמח

dascalu jacob

New member
קישור לאימון כדור כוח פליאומטרי

http://www.bodybuilding.com/fun/schultz5.htm מצויין לבניית מהירות.

למעלה