שאלה..

i like sims

New member
שאלה..

שלום, אני רוצה לקנות משטח ריקוד יחיד שמתאים למחשב אבל ראיתי באתר שיש המון סוגים איך אני יודת מה הכי טובומה הכי מתאים לי?

i like sims

New member
עוד שאלה

אני מנסה עכשיו להירשן לאתר וזה שלח לי איזה כתובת לדואר האלקטרוני אבל אני לא מצליה להיכנס אל הכתובת זה כותב שמשהו באיות לא נכון

ככה

יש שלושה סוגים של משטחים: 1- משטח ריקוד דק (ללא ספוג) - הכי פשוט - מתאים בעיקר לילדים קטנים, או לאנשים שמשתעממים מהר ממשחקים/רוצים רק להכיר את המשחק ולא מעוניינים להשקיע הרבה כסף. המשטח הדק נוטה לזוז הרבה ולהתקפל ברמות גבוהות - דבר שמקשה ומתסתכל לרקוד עליו ברמות גבוהות, ולכן קשה להתקדם איתו. ויש את המשטחים המקצועיים: 2- משטח ריקוד מקצועי 1.0 - עם ספוג רך - הספוג נמצא בתוך המשטח ולכן שומר עליו ישר. יתרון נוסף חשוב שיש לספוג הוא שהוא משמש בתור בולם זעזועים - על המשטח מרקדים וקופצים בלי נעלי ספורט, לכן נחמד אם יהיה ספוג.. :] ממ יש לו גם לחצנים מורמים, ככה שתמיד תדעי שאת לוחצת במקום הנכון (משמעותי בעיקר ברמות גבוהות). המשטח הזה מתאים עד 40 ק"ג בערך. מעל מומלץ: 3- משטח ריקוד מקצועי 2.0 - עם ספוג קשה יותר - המשטח הזה מומלץ מעל משקל מסוים כדי שהבלאי של המשטח יהיה איטי יותר (הספוג הרך נוטה עם הזמן להתכווץ ולכן מעל משקל מסוים יכולים להיווצר במשטח קרעים). בספוג הקשה יש פחות אוויר ולכן הוא נשאר כמו שהוא גם לאחר זמן! לכן הוא גם כבד יותר, ולכן זז פחות ברמות גבוהות! כל המשטחים באים עם המשחק למחשב בעברית שיש בו מעל למאה שירים. המשטחים באים עם חיבור מפוצל גם למחשב (חיבור USB) וגם לפלייסטיישן.

למעלה