שאלה

Garbage CaT

New member
שאלה

למה לעזאזל גברים לעולם לא יכולים להיות כנים? הסיפור הוא ככה: לפני כשבוע הכרתי בחור חמוד, הוא מאוד מצב חן בעיניי. נפגשנו פעמיים, השיחות זרמו אחלה, היו המון צחוקים. היום הוא הודיע לי שלא יהיה בינינו כלום כי הוא חזר אתמול לאקסית שלו. וזה ברור מאליו שהוא הפליץ את עניין החזרה לאקסית. למה גברים לא מסוגלים להיות כנים ולבוא ולהגיד דוגרי שהם לא מעוניינים? למה הם חייבים להמציא סיפורים מופרכים ומטופשים?

Jinx007

New member
לדעתי...

או שהוא פשוט לא רצה לפגוע בך, או שהוא לא ידע מה להגיד לך כשתשאלי אותו למה את לא מוצאת חן בעיניו... גברים הם אמנם עם מתוסבך, אבל יש מלא גברים כנים אי שם. האקס שלי היה כנה מספיק לומר לי, אחרי 4 חודשים שהיינו יחד, שהוא פגש פרחה אחת בבר והוא רוצה "לנסות איתה משהו"... מעריכה את הכנות שלו אבל...למה לעזאזל לומר לי את זה? כדי שאני אשנא אותו יותר? תאמיני לי, לפעמים עדיף שהם משקרים, ככה לפחות הם פוגעים בך פחות בכך שלא מספרים את האמת..

TheWhiteTigris

New member
אנחנו ה-"לא כנים"?

תסתכלי קצת על המין שלך. התשובות מצויות באותה מידה שם.

Jinx007

New member
אשכרה....חשבת על זה?

אבל בעצם, אם הבחור היה בכאלה קשרים טובים עם האקסית שהוא חזר אליה, אז למה הוא בילה איתה? למה הוא יצא עם Garbage CaT לשני דייטים אם הוא יודע שהוא יחזור לאקסית?

בשלולית

New member
מצטערת להגיד את זה..

אבל אולי הוא יצא איתה לשני דייטים כדי לבדוק אם הוא יכול להיפתח לבנות חדשות? אולי אחרי שהוא יצא איתה.. הוא הבין שזה לא יכול להתפתח לשום מקום ושהוא עדיין אוהב את האקסית או משהו כזה... שמעו, זה קורה, וזה הגיוני.... אני לא חושבת שמזה את אמורה להסיק שכל הבנים לא יכולים להיות כנים דווקא יש מספיק בנים שיצא לי להכיר שהיו כנים, בדר"כ
יכול להיות שזה נכון, ואת סתם מחפשת לעצמך סיבות שיהיה לך יותר קל להאמין להן.

Cobe Anan

New member
ודוגרי-לא כזה בטוח שאת רוצה כנות...

אחרת יהיה לך הרבה פחות נעים להחזיק ידיים עם החבר..

yardenj

New member
גברים כנים,אתן לא רוצות שיהיו כנים

לדוגמא,בפעם האחרונה שאני הייתי כנה תקפו אותי כאן.

מעין234

New member
יש הבדל..

בין להיות כנה לבין לשפוך את כל הדברים המגעילים שאתה חושב על מישהי. את יכול לחשוב שמישהי טיפשה, אבל להגיד לה "אני פשוט לא מעוניין את לא הטיפוס שלי" זה לא חוסר כנות וזה לא הסתרת האמת! זה הכי כנות שיש! להתחיל לפרט לה שהיא טיפשה ושהיא טובה רק בשביל הגוף שלה...זה כבר לא למען הכנות, זה בשביל סתם להיות מגעיל ולהוריד לה ת'ביטחון. בכלל, תסלח לי על הבוטות לא מכירה אותך, אם אמרת ככה למישהי אני חייבת לשאול את עצמי (בהסתמך על חוסר הטאקט שהפגנת) מי הטיפש כאן? (אני בטוחה שכבר ענו לך תגובות בסגנון בשיחה הקודמת פשוט לא קראתי שם תגובות)

פולני

New member
כנות היא מצרך נדיר

גם אצל בנים, וגם אצל בנות (זיוף אורגזמה למשל...). אני לא חושב שזה קשור להיות האדם זכר\נקבה. אני כמעט בטוח שגם את משקרת. לא תמיד, אולי אפילו מעט, אבל זה קורה. כמעט לכולנו. לטעמי, אצל רוב האנשים זה קורה יותר מדי. בכל אופן, כפי שכבר הראו פה דוגמה, לא תמיד מעריכים כנות, וסה"כ לעיתים קשה לאדם הישר להסתדר בין ים של שקרנים...

ת מ ו ז

New member
../images/Emo151.gifלדעתי

זאת בעיה שלא נימצאת רק בקרב גברים, אלא בכלל, בין כולם אנשים ילדים וטף
. עכשיו ברצינות, לאנשים יש בעיה לדבר בכנות מלאה, הם תמיד מחפשים "צמר גפן" לרפד את האמת,שתיהיה יותר "נעימה לאוזן". קשה לאנשים להגיד אמת שקשה לישמוע אותה, אז הם משמיטים פרטים שניראים להם לא רלוונטים. הייתה לי שיחה לא מזמן על זה אם ידיד שלי. באחת השיחות שלנו הוא פתאום אמר שאני "חסרת ביטחון" בלי קשר רלוונטי לשום דבר אפשרי, במשך חצי שעה ניסיתי להסביר לבחור למה אי אפשר להגיד לאנשים את האמת בצורה כזה ישירה, כי זה פוגע. הבחור טוען שאנשים היום כבר לא אומרים את האמת, הם הולכים סחור סחור במקום להגיע לנקודה האמית שהם רוצים להעביר. הוא טוען שזה לא טוב, והוא צריך להגיד רק את ה"אמת" (עזבי שהאמת זה דבר סוביקטיבי בלבד). בקיצור, צריך למצוא את האמצע בין שני הקצבות לא להיות ישיר בצורה חסרת טאקט ומגעילה (אם הידיד הזה אני כבר לא מדבר) ולא לשקר במילים אחרות. אז חמודה, תמיד לקחת את הדברים בצורה אופתימית ויום אסל יום בסל והכל קורה לטובה תאימיני לי:) תמוז.

למעלה