שאלה.....

שאלה.....

יש לי שאלה לגבי שני סרטים.... 1. ילדים של אף אחד ? מפחיד? מישהו ראה? 2. ואן הלסינג (אם ככה כותבים את השם הזה) אז הוא כזה נראה סרט שווה עם מלא מפלצות (ערפדים, אנשי זאב, ועוד דברים כאלה) מישהו ראה? אני מתה לראות את הסרט הזה והוא נמצא בוידאו בוקס של יס...... שווה לי להזמין אותו?..

רועי123456

New member
ילדים של אף אחד

לא ראיתי אבל פה אהבו את זה ומי שלא ידוע יש את הסרט הזה היום ביס 2 בחצות

noa131

New member
ראיתי את ואן הלסינג../images/Emo58.gif

אבל עם כמה חברות אז לא כל כך הרכזנו בסרט.. מה שאני זוכרת זה שיש משהו עם דרקולה ועם שלוש נשים שלו ששהם ערפדות ושהם מנסים להשריץ ילדים או משהו כזה.. לא כל כך שמתי לב... אבל באמת עם המון ערפדים וכאלה אז מומלץ!

NiKi†a

New member
ראיתי את שניהם.

ילדים של אף אחד זה סרט יפה, אל תצפה ליותר מידי, האווירה "ישנה" ולפעמים לא כזאת מעניינת..אך אני מוכרחה להגיד שכן היה קטע מבהיל..[
במנעול] והרעיון כן נחמד..אני אהבתי, לאדעת P: ואן הלסינג סרט יפה, באמת..תזמיני, ותגידי לי לבד איך הוא :]

ראיתי ילדים של אף אחד...

סרט מוזר... אני לא הבנתי... אותי הוא לא הפחיד ספויילר הצעירים שם אמורים להיות מתים כבר... ולא הבנתי כל כך מה נסגר עם הרוחות הרפאים ועם האיש שנכנס לבקר שם בבית היתומים... שיהיה... וואן הלסינג סרט דפוק לאללה... ויזואלית הוא יפה אבל לא מפחיד בגרוש מה גם שהעלילה מאוד רדודה... לא שווה להזמין...

ll Princess ll

New member
אישית

אני ממש לא ראיתי את "ילדים של אף אחד" (והיתי רוצה לשאול מה השם הלועזי של הסרט,תודה) ובקשר לוואן הלסינג-סרט ממש ,אבל ממש לא מפחיד!אמנם יש קטעים יפים, כל מיני אטפקטים,אבל סרט לא משהו, לא אהבתי בכלל.אז לדעתי -לא כדאי.

yamity1

New member
ואן הלסינג חרא סרט..

יש לי אותו וראיתי רק עד החצי והפסקתי משעמום

skitel

New member
תגובה

ילדים של אף אחד לא ראיתי..... ואן הלסינג סרט קורעעעעעע........ אל תצפי למשהו מפחיד אבל סרט חביב +

למעלה