שאלה.

flowr..

New member
שאלה.

יש אפשרות, בשלב זה או אחר, להחזיר את הממשק הישן של הפורומים? (הממשק בו ההודעות לא הוקפצו למעלה ע``י התגובות). בפורומים פעילים כמו פורום תיכוניסטים, לדוגמה, הודעה תמימה סופגת לא פחות מ-100 תגובות. בממשק הישן היא הייתה פשוט נעלמת, ולא תוקעת את הפורום לכמה ימים. flowr..

הממשק של תפוז

מוביל היום מבחינה טכנולוגית ונוחות משתמש. להערכתנו הקפצת ההודעה מדמה מצב של שיחה אמיתית בחדר, בה לנושא החם יש יותר מקום מלשאר הנושאים, והוא במרכז תשומת הלב. לפיכך התשובה לשאלתך היא כי לא נראה שנחזור לממשק הישן בזמן הקרוב. אנו מקווים כי תוכל להתרגל לממשק החדש ולהינות ממנו.

flowr..

New member
תסלחו לי, אבל, זה בדיוק העניין.

זה פורום. ופורום לא צריך להידמות לשיחה אמיתית בחדר. בשביל זה יש צ`ט. (חוץ מזה, יש את הבעיה של 100 תגובות שתוקעות א הפורום...) flowr..

N0

New member
:-( :-( :-( :-( :-(

N0 נורא שמח שתפוז שמו אוטוריפרש לדף של כתיבת תגובה בפורום (ככה זה יאלץ את אותם משתמשים עצלים לכתוב מהר יותר... לא באמת מישהו מוכן להסביר לN0 את המטרה ?) בכל מקרה יש קביעה די ברורה שפורום זה לא צ`אט ! (כמו שאבוקדו זה לא מלפפון (כן שניהם ירוקים מבפנים ירוקים מבחוץ ויש להם קליפה אבל האחד ממש טעים והשני ממש לא ) ) העיצוב של תפוז אולי ממש מתקדם מבחינה טכנולוגית ורעיונית אבל מה לעשות הוא די מסריח (וN0 לא מדבר רק על כל הבאגים שיש בו ). אז נכון שהקפצת ההודעות לתחילת המסך יכולה להיות יעילה ונוחה בפורום שמתעדכן פעם בשנתיים, ואז כל אחד יכול להיכנס בזמנו ולקרוא את שתי השורות הראשונות של הפורום ולדעת מה השתנה. אבל בפורום קצת יותר רציני שמתעדכן כל כמה שניות , הדבר גורם להודעות להבלע להעלם ולאנשים להגיב יותר מידי (חוסר הקפיצה של הודעות גרם לאנשים להפסיק להגיב על הודעות שנגררו כבר יותר משני עמודים אחורה אלא אם זה נראה להם ממש חשוב, כי הם ידעו שרוב הסיכויים שאף אחד לא יגיע כל כך רחוק כדי לקרוא את התגובות שלהם גם ככה). בכל מקרה הדבר היחיד שבאמת מעלה את רמת הפורומים של תפוז לעומת פורומים אחרים היא העובדה שההודעות נפתחות בדף הפורום ולא בדף חדש. עדיף שתפוז יתנו לכל מנהל להחליט איזה אלמנטים של עיצוב הוא רוצה שיהיו בפורום שלו. N0

NO צודק בכל מילה

גם אני לא מבין למה שינו את זה ששולחים הודעה אז ההודעה עולה למעלה של הפורום.ואז באמת כל אחד יכול לבוא ולראות מה ההודעה האחרונה שנשלחה.

מסכים

אני חושב שהממשק של תפוז הוא מצויין, ובאמת הכי טוב בארץ, ובגל לזה אני גם משתמש אך ורק בפורומים של תפוז. אבל כל העניין הזה של ההודעות שמקפיצות דיונים למעלה, דיי הופך את הפורום לצ`אט (הוא אמור להיות פורום) כל השאר בערך לא מפריע לי ממש. לחיי פורום טובים יותר ! גלעד

killing culture

New member
אני חושב שזה מושלם!

כי יש כאלה שיש להם משהו חשוב להגיד והם לא היו באותו יום ואז הם יכולים להגיד וככה כולם יראו את זה ואם ההודעה תישאר למטה לא כולם ושימו לזה לב... ובכלל הייתי בפורומים אחרים והם ממש עלובים צריך לפתוח דף חדש בשביל לראות את ההודעה והפורום מושלם חוץ מזה שיש כאן מנהלים שחוסמים אנשים כי הם לא מסכימים עם הדעות שלהם ומוחקים הודעות בלי קללות רק בגלל שהן לא משבחות את הלהקות שהם אוהבים...

למעלה