שאלה....

אני לפני 5 חודשים

קראתי כתבה בעיתון וחיפשתי עליו אחרי זה מידע באינטרנט, חיפשתי איפה יש הופעות וזהו אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלו מתחברת למילים ללחנים.

צ א ל ה

New member
ספרו קצת

על הסיטואציה, מה משך אתכם לשמוע אותו... מי הכיר לכם אותו וכד`

משך אותי הקול שלו

המילים, הלחנים, ולא מתביישת לומר, גם הוא, בתור בנאדם, ובתור זמר ויוצר, זהו.

קאמי מ

New member
הסיטואציה הייתה

שאוהד פשוט בא ללמד אותנו... ויום אחד אחרי חזרה ממושכת הוא שר לנו את "תגידי לו" ואת "האישה שלך חיי" והמוסיקה שלו כ"כ נכנסה ללב... מאז שיש לי את הזיכרון הזה, אני מאזינה לשירים שלו בהמון הנאה ואהבה.

צ א ל ה

New member
ספרו קצת

על הסיטואציה, מה משך אתכם לשמוע אותו... מי הכיר לכם אותו וכד`

שאלה?

מדוע את שואלת פעמיים כאילו.. מספיק פעם אחת... סתם הערה לפעם הבאה.. ואל תיפגעי..

צ א ל ה

New member
לא נפגעת...

פשוט אחרי השאלה הראשונה אנשים פשוט רשמו זמן... אז חידדתי את השאלה שלי, וביקשתי שגם יתארו קצת מעבר ל"לפני שנה"... זה הכל...

שיר m

Well-known member
לפני שנתיים בערך

עוזי חיטמן ארח אותו ואת אחיו לכמה שירים... היה מדהים:)

לפני 5 חודשים ככה...

אוהד הופיע בערב לזכרו של עוזי שעשו בתאטרון היהלום ברמת גן ושר את השיר "ילד מבית טוב" שכתב עוזי וניגן על פסנתר. כל כך התרגשתי מהנגינה לו ומהביצוע וראיתי שיש בו המון אהבה לזה... מאחר והקלטתי את התכנית כל הזמן העברתי את הקלטת לחלק שהוא הופיע ושמעתי אותו עוד ועוד וחשבתי לעצמי שהוא ממש חייב להוציא דיסק... ואז התחלתי לחפש מידע באינטרנט ונודע לי שהוא עובד על אלבום בכורה וחיכיתי שהאלבום יצא...

וואי זה ממש דומה לסיפור שלי../images/Emo13.gif

באמת, רק שאני חיפשתי מידע באינטרנט ובעיתונים וכתבות על עוזי חיטמן ז"ל וזה הוביל אותי לאוהד ואני זוכרת ששמתי את הכתבה שהייתה עליו לפני כ5 חודשים מהפנאי פלוס כזה חבוי בקלסר, ואני לפעמים הייתי מסתכלת על הכתבה, וכזה מוזר, ששמרתי את הכתבה מבלי שבכלל ידעתי מי זה.. ומי ידע שהיום הכתבה הזאת תהיה לי כל כך חשובה

אני מצטערת

אבל אני הכרתי אותו לפני כחצי שנה מהשמועה ש"האחיין של עוזי חיטמן שר" ודברים כאלה...התחלתי להקשיב לו בגלל הייחוס ואני מתביישת בכך
. אבל האדם והמוזיקה שלו מקסימים וזה ברור.

אל תתבאסי../images/Emo13.gif

אני מודה שלולא חיפשתי מידע על עוזי חיטמן ז"ל לא הייתי מכירה את אוהד. עכשיו מה שבטוח אני אוהבת את המוזיקה שאוהד עושה ללא קשר לייחוס כלשהוא הוא מוכשר וזהו!

למעלה