שאוהד פשוט בא ללמד אותנו... ויום אחד אחרי חזרה ממושכת הוא שר לנו את "תגידי לו" ואת "האישה שלך חיי" והמוסיקה שלו כ"כ נכנסה ללב... מאז שיש לי את הזיכרון הזה, אני מאזינה לשירים שלו בהמון הנאה ואהבה.
אוהד הופיע בערב לזכרו של עוזי שעשו בתאטרון היהלום ברמת גן ושר את השיר "ילד מבית טוב" שכתב עוזי וניגן על פסנתר. כל כך התרגשתי מהנגינה לו ומהביצוע וראיתי שיש בו המון אהבה לזה... מאחר והקלטתי את התכנית כל הזמן העברתי את הקלטת לחלק שהוא הופיע ושמעתי אותו עוד ועוד וחשבתי לעצמי שהוא ממש חייב להוציא דיסק... ואז התחלתי לחפש מידע באינטרנט ונודע לי שהוא עובד על אלבום בכורה וחיכיתי שהאלבום יצא...
באמת, רק שאני חיפשתי מידע באינטרנט ובעיתונים וכתבות על עוזי חיטמן ז"ל וזה הוביל אותי לאוהד ואני זוכרת ששמתי את הכתבה שהייתה עליו לפני כ5 חודשים מהפנאי פלוס כזה חבוי בקלסר, ואני לפעמים הייתי מסתכלת על הכתבה, וכזה מוזר, ששמרתי את הכתבה מבלי שבכלל ידעתי מי זה.. ומי ידע שהיום הכתבה הזאת תהיה לי כל כך חשובה
אני מודה שלולא חיפשתי מידע על עוזי חיטמן ז"ל לא הייתי מכירה את אוהד. עכשיו מה שבטוח אני אוהבת את המוזיקה שאוהד עושה ללא קשר לייחוס כלשהוא הוא מוכשר וזהו!