שאלה

sintesis

New member
שאלה

כשאתם אומרים שסשומארו רוצה/נמשך/אוהב את אינויאשה, אתם מתכוונים באמת או בצחוק? אני יודעת שלא אמורים לפתוח שירשור על דבר כזה, אבל הייתי חייבת, אז בקשה תענו לי תשובה רצינית פליז

Bakura

New member
אם את יודעת, למה פתחת?

יש כבר שרשור כזה.... אני מבקשת ממך ממש ממש ברצינות עכשיו, תפסיקי עם זה. זו הפעם האחרונה שאני אענה לך אם תפתחי שרשור ככה סתם. בכל מקרה, כן, אני מתכוונת ברצינות, סשומרו אוהב את אינויאשה, לא כאב, אלא כמי שהוא. ליתר פרטים, לכי בבקשה לשרשור "שאלה" שאיימי פתחה.

sintesis

New member
אני מצטערת

לא ראיתי שהיה שירשור כזה. ואל תגידי לי להפסיק, כי זה כיאילו שאני תמיד פותחת שירשורים ככה סתם, אבל זאת בעצם הפעם הראשונה, לפחות מאז שאני ממש חדשה. אז אל תתעצבני עלי ככה.

Bakura

New member
בטח שראית, הגבת בו.

... וזה לא את באופן ספציפי, זה כולם. כולם פותחים כאלה שרשורים וזה מתחיל לעולות לי על העצבים שפותחי שרשורים על כל שטות קטנה. אני לא אומרת שהשאלה שלך היא שטות, אבל היה כבר מקום שבו יכלת לשאול אותה.

sintesis

New member
אני יודעת לאיזה שירשור את מתכוונת

אבל לא לזה היא התכוונה, או שאולי כן, אבל אני הבנתי את זה אחרת

Bakura

New member
היא לא אמורה להתכוון לבדיוק אותו

הדבר כמוך. אבל אם שתיכן בנושא- האם סשומרו אוהב את אינויאשה? אז את יכולה לנצל"ש.

De-Panther

New member
במקומה הייתי אומר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שמצידי אל תעני בפעם הבאה
אני לא אומר שזה בסדר שהיא פתחה שירשור חדש... אבל זה מציק לראות את היחס הזה לאנשים בפורום... הוא קצת פוגע

בצחוק...

יש לאנשים כאן חוש הומור מעוות. (אני לא מוציאה את עצמי מההכללה הזאת..
)

נצל"ש

דולי של קגומה, שאני לא מוצאת את הכתובת של האתר שממנו לקחתי את הבייס, ולא יודעת את השם שלו *נסקלת למוות* X_X..

Bakura

New member
בהחלט פאקצי. את יכולה לשים

בשרשור הציורים. ^-^ את עשית? ואו, ממש יפה ^^

sintesis

New member
נחמד אבל לא דומה לה בכלל

הרבה יותר דומה לי, אם השיער ה"מסודר" הזה

למעלה