שאלה...

yBm555

New member
שאלה...

אני מנסה להבין את זה טוב אז סליחה שאני נודניק... מה עושים ה TE RE?

yBm555

New member
נראה לי שהבנתי את זה...

תגידו לי אם נאי צודק... הLT והRT תפקידם לשמור שאף שחקן הגנה לא יגיע לQB והDT להיכנס בכל שחקן התקפה שהוא רואה?

royassis

New member
אוקיי

rt- right tackle lt- left tackle dt- defensive tackle אני לא יודע אם אני צודק בזה בקיצור ה dt הוא lineman אני לא יודע בדיוק מה המיקום שלו בקו, הוא צריך ללחוץ על ה qb. ה rt ו ה lt הם offensive linmen התפקיד שלהם לשמור על ה qb.

CKYEN1

New member
RE - right end

השחקן הכי קיצוני בליין ההגנה, שים לב שרובם לא חזקים כמו הDT אלא יותר זריזים מיהם אבל גם הם צריכים כוח. המטרה שלהם היא גם להגיע לQB דרך רוב פעמים עקיפת הליינמן (לא חשוב איזה) ולפעמים גם דרך דחיפתו (כמו DT), אך כמובן שקורה במשחקים ההפוך וRE יכול לדחוף ליינמן וDT יכול לעקופו. DE = RE, LE DE - defensive end השם הכולל של התפקיד, כמו שלכל שחקן בליין האחורי של ההגנה יש שם משלו (LOLB, MLB, ROLB) יש להם את השם הכולל LB DE טובים - ראה ערך מייקל סטרהרהן (לא יודע איך קוראים לו הוא מהג'אינטס), ג'אבון קירס מהאיגלס, דוויט פריני מהקולטס, ריי סיימור מניו אינגלד. שים לב שהם לא שמנים כמו הDT.

yBm555

New member
ועוד שאלות...

אני פשוט מנסה להבין את הכל לפני שהעונה מתחילה... DT=LT RT? ומה הראשי תיבות של LOLB, ROLB, MLB right ofensive linebecker? left ofensive linebecker? תגיד לי אם אני צודק ומה זה MLB?

CKYEN1

New member
LOLB=left outside linebecker

כנ"ל ROLB רק צד ימין MLB = Middle Linebecker OT = LT, RT

CKYEN1

New member
תקרא את הקישור שאני נותן לך עכשיו

אני מבטיח לך שלא יהיו לך יותר שאלות

royassis

New member
כן

offensive tackle- ot יש ימני ויש שמאלי זה לא כל כך קשה, תקרא את הקישור שהוא שלח לך .... חוץ מזה מה זה חשוב לך ?

yBm555

New member
ועכשיו שאלות בנושאים אחרים ../images/Emo13.gif

למה הסייפטיס והקורנרבקס לא מורידים את הרסיבר עוד לפני שהכדור קרוב אליו בכלל? לא הרבה יותר קל? כאילו ברור שיש חוק נגד זה כדי שההתקפה תצליח למסור... מה החוק?

yBm555

New member
עוד שאלות... אם אין לכם כח אלי תגיד

ריצה של 10 נצחונות זה דבר אפשרי והגיוני? כאילו יש כולה 16 משחקים (נכון?) יש לאיזושהי קבוצה השנה לנצח את כל המשחקים?

royassis

New member
אוקיי

אסור לרסיברים לגוע בשומרים שלהם וההפך, גם אסור רסיברים לחסום בלי כוונה לתפוס את הכבור וההפך. כי אם לא היה את החוק הזה לא היה פוטבול ... היה אולי רק משחק ריצה. וזה אפשרי שיהיה 10 ניצחונות ברצף לא הגיוני

yBm555

New member
עד איזה מצב אסור לגעת אחד בשני?

כי יש מגע בסופו של דבר... אז מתי מותר לגעת?

למעלה