שאלה!

nofar20

New member
שאלה!

אני בת 16 1.61 ושוקלת 57 קילו (אני יודעת יש לי קצת לרדת) עשיתי בדיקה של הקלוריות שאני אוכלת ביום ממוצע יצא לי הכי הרבה 700 קלוריות ביום (לפעמים גם 550 או 600) אמא שלי מתעצבנת עליי שאני אוכלת רק 700 קלוריות ליום ואני גם עושה שלוש פעמים בשבוע ספינינג וחדר כושר.. אבל הבעיה היא שאני כן אוכלת ואני אוכלת בוקר,עשר,צהריים,אחרי צהריים,ערב, ולילה.. ואני גם צמחונית (חשוב להזכיר) בקיצור אמא שלי אמרה שמתי שהגוף לא מקבל מספיק קלוריות ושורף הרבה אז הוא מתחיל לאכול (לשרוף) את השריר.. רציתץי לדעת אם זה נכון?? נ.ב אף פעם לא הרגשתי רעב..

R-o-i

New member
אמא צודקת...

לגוף יותר קל לשרוף שריר מאשר שומן. לכן מומלץ קודם לעשות אנאירובי (משקולות) ואז אירובי. חשוב גם שתקפידי על לאכול חלבון - שישמור/יבנה שריר ופחמימות בימים של הספינינג... בהצלחה...

תפריט להרזיה

את אוכלת מעט מידי קלוריות בכדי לרדת במשקל! (ואיך צודקת בכך!) הפחתת קלוריות גדולה מידי אינה מאפשרת שמירה על מסת השריר מצב שעלול לגרום לגופך נזק בלתי הפיך לחילוף החומרים של הגוף! כמו כן, הדיאטה בה את נוקטת אינה עומדת בדרישות התזונתיות והאנרגטיות של גופך מצב היכול להוביל לפגיעה בהתפתחות ובגדילה כמו בעיות במחזור ועוד. לכן, אני מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי כדי לרדת בצורה מבוקרת ובריאה!

למעלה