שאלה

yami 777

New member
שאלה

מישהו יודע מתי יש בטלווזיה בזמן הקרוב אחד מסרטי סיון ברחוב אלם?

yami 777

New member
תיקונים

מישהו יודע מתי יש בטלווזיה בזמן הקרוב את אחד מסרטי סיוט ברחוב אלם?

והוא לא הפסיד שעה מהסרט ../images/Emo3.gif

בבבבמידה והוא בכלל מחובר ליס... לא משנה חח יהיה בטח שידור חוזר אגב אם כבר סיוט בר' אלם 1... ג'וני דפ פאקינג שיחק שם!!!!!!! בן כמה הוא היה אז?? זה סרט ראשון שלו או משהו?

הוא היה בן 17 נדמה לי...

נטש את לימודי התיכון בשביל לשחק שם... הוא סיפר על זה בסטודיו למשחק בזמנו כשהיה לי הוט וערוץ 8 :) ושווה לראות רק בשביל הסצינה הזאת של המיטה הבולעת... :)

זו הסצינה הכי מפגרת והכי לא הגיונית

שיש שםםם הכל ניראה לפחות הגיוני ומשאיר את הסרט טיפה נורמלי ומתקבל על הדעת.. עד הסצינה הזו... כאילו חור במיטה???

זה אמור להיות חלום כביכול!!!

וזו סצינה גאונית... כאחת שחובבת דם בסרטים זה פשוט מעולה... הוא נבלע ולאחר מכן כמו במגרסה כל הדף נשפך למעלה... פשוט מטורףףף....

כבר ענית לי?? חחחחח אני בשוקקק

בכל מקרה אמנם זה חלום אבל אמא שלו נכנסת ורואה את החור במיטה ואת ההר געש של דם המתפרץ הזה.... וזה לא מציאותי... והקטע הוא שמי שלא חולם עליו רואה פשוט את החולמים נרצחים מבלי לראות את הרוצח... הוא רואה רצח מציאותי בלי רוצח פשוט... והסיטואציה לא הייתה מציאותית מנק' המבט של האמא... אפילו אם היא הייתה רואה רוצח! ואני לא אוהב סתם סצינות דם אם הן לא מפחידות... זה אפילו לא מזעזע זה לא עושה לי כלום.. אני אוהב לפחוד באמת ממה שמסופר ומהאוירה ולא מהדם עצמו...

נו תראה איך אני :)

זה מה שתגובות למייל יכולות לעשות מלבד הצפה, גם כמה פופ אפים ממש מעצבנים :) נכון, הם אמורים לראות רק את הרצח עצמו אבל זה כמו שקרה בסרט עם הבחורה, היא ריחפה באוויר ונרצחה אל מול עיניו של חברה... הוא ראה דם גם... מובן שקטעים שבנויים טוב ומפחידים זה מעולה אבל סצינות מיוחדות כאלו עם דם תמיד עושות לי טוב :) [ע"ע הכינוי שלי]

yami 777

New member
אני אהבתי

את הסצינה שאחד הקורבנות הוא כמו בובה על חוט והורידים הם החוטים סצנה אגדית חח מישהו ראה לא זוכר איזה יום פולטגרייטס

you got me

בכולם הילדה נתקפת על ידי שלדים רדופי רוחות... שלוש מסריח שתיים סביר/נסבל אחד מעולה!!!

yami 777

New member
אני פחדתי בהתחלה בפולטגרייסט

ו בכלל הקטעים שהדברים זזים והיא מדברת אם הטלווזיה מפחידים אני אוהב את פרדי הכי הרבה אני חדש אז תדעו

למעלה