אוקיי
אההההההה אין לי כוח לזה ... אוקיי טוב הנה השעון ירוץ שאחת מהברכיים של שחקן נוגעות בריצפה בגלל שחקן יריב (תיקול). השעון יעצר כשאר יש incomplete או כאשר השחקן עם הכדור יצא מהקווים. השעון גם נעצר ניראה לי בשתי דקות האחרונות של המחצית או של הרבע .... אני לא בטוח. עכשיו .... למקרים מיוחדים שאני לא ממש מבין אותם בעיקרון שהברכיים של שחקן נוגעות בריצפה אבל אף אחד לא נגע בו (כאילו הוא החליק או משהו) אז המהלך ממשיך, אבל יש להתקפה את התרגיל של ה take a knee ואף אחד לא נוגע בשחקן שהוא שם את הברך שלו על הריצפה והמהלך נגמר. ועוד מקרה שאני לא מבין למה אין penelty. שה qb זורק את הכדור על הריצפה כדי להפתר ממנו או לחוץ והוא בין שני ה gaurds שלו אז זה 10 yard penelty, אבל ב spike זה לא penelty. מקווה שהבנת אבל עזוב אותך אתה תלמד עם הזמן ..... למשל יש את החוק הזה ששחקן חייב לעשות שני צעדים לפני שהוא יוצא לחוץ, אם הוא לא עשה שני צעדים זה חוץ (למשל שחקן ליד החוץ, הוא תופס כדור ועושה רק צעד אחד בתוך המגרש, זה חוץ). או למשל מותר לשחקנים להתגושש עד חמש yard אחרי ה scrimmage line. תשמע בן אדם אחד פה שלח לך אתר מצויין לחוקים, תקרא אותם יש שם הכל.