שאלה

שאלה

החבר שלי מאונן על סרטים כחולים במחשב. לי זה מפריע מאוד - אבל מה דעתכם? אני מגזימה בתגובה שלי? זה נראה לכם בסדר?

magenta73

New member
כן זה נראה לי בסדר גמור

אוננות וסרטים כחולים זה משהו אחר מסקס איתך. זה משרת צרכים אחרים. וזה לא קשור אליך.

אילו צרכים זה משרת?

ותודה על התגובה

magenta73

New member
איזה צרכים?

מה אני גבר?
בגדול, פנטזיות למיניהן, מציצנות... יחד עם הרגשת האסור או היתפסו אותי, אדרנלין...אקיצר.

בשביל אדרנלין.....

שיעשה בנג'י עם הז.. שלו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת דנה ....... אם תמנעי ממנו אז הוא עלול לרעות בשדות זרים!

magenta73

New member
את חושבת?

אני לא. הוא עלול להרגיש שהיא לוחצת עליו, לא מקבלת אותו כמו שהוא, מנסה לשנות אותוף לא מכבדת את הפרטיות שלו וכן הלאה... להרגיש חנוק. אבל לרעות בשדות זרים, זה לא. רק בגלל ששוב, זה לא משרת אותו אינטרס. לדעתי.

השאלה למה זה בכלל.....

מפריע לה! הרבה גברים רואים סרטים כחולים וקוראים פלייבוי ומתגרים מזה וכ"ו.... אז מה שאני אשים סרט כחול ויסתיר ממנו את הבחורות ששם .....מה הקטע!

voguemaster

New member
לא, בואי תדייקי אם כבר

אין שום קשר בין אוננות עצמית לרעיה בשדות זרים. יותר סביר שאם היא תנסה למנוע ממנו את זה הוא פשוט ישים עליה פס ולא יקשיב לה, מה שעלול להוביל לקרע במערכת היחסים שלהם. הוא לא יוותר על זה בשום אופן.

voguemaster

New member
רק תחשבי על זה ככה

הוא עושה את זה הרבה יותר זמן מאשר הוא מכיר אותך. זה דבר שהוא חלק ממנו, צורה שלו לפורקן עצמי והנאה שהוא רגיל אליה שאף אחד לא יכול לקחת ממנו ואף אחד אין גם זכות לעשות את זה. זה שהוא מתגרה מסרטים כחולים לא אמור להפריע לך בכלל ת'אמת.

ברמודה

New member
כנראה את לא מושכת אותו או.שהוא

בחור מיוחם.אני חושבת שגם את תצפי בסרטים כחולים על גברים עם זין גדול ותאונני אני מבטיחה לך שהוא יפסיק מיד . בעיקרון זה נורמלי לאונן בכייף אבל לא שזה מפריע למשהו

אני ממש לא מסכימה עם האמירה שהיא

כנראה לא מושכת אותו. אין קשר בין אוננות לבין הדבר האמיתי בתוך מערכת יחסים וזה לא צריך לאיים עליה. היא יכולה לבקש שלא יעשה את זה כשהיא נוכחת...זו בקשה לגיטימית לגמריי לדעתי. האוננות קשורה לתחום הפנטזיות ולתחום הזה בד"כ אין שום קשר למציאות ולכן אין מה לדאוג. זה עדיף על בגידות, זה בטוח...(למרות שזה לא קשור)

ברמודה

New member
אוננות זה צורך ולא פנטזיה.ופנטזיה

זה אופציה יותר קשה להשגה ואולי חלום . אנחנו במיצאות .ומה זה לטענתך עדיף על בגידות.האוננות זה לא תחליף לבגידות .מצב הפוך הגבר היה משפד את הבחורה .מאיפה הגישה השובינסיטית הזאת לגבר מותר .מה הגבר בנוי אחרת ממני ?

voguemaster

New member
מי כתב שרק לגבר מותר ?

ולפי דעתי כשהיא אמרה שאוננות עדיפה על בגידות היא פשוט אומרת: עדיף שיאונן מאשר שישפד בחורות אחרות
. זה הכל. בכל מקרה, אולי זה אני אבל לא קראתי בשום מקום שכתבו פה שרק לגבר מותר לאונן...

Vdrums

New member
אם זה איכשהו פוגע בסקס בינכם

אז משהו לא בסדר אם הוא גם מענג את עצמו וזה לא מחבל ביחסים אז הכל סבבה שקדים פיסטוקים וקשיו.

למעלה